Esmark Feriehusudlejning
+45 69 15 96 11
post@esmark.dk
esmark.dk
esmark.de

Skiftedag: SøndagHus K6336, Hybenvej 11, Lodbjerg Hede

Midt i sommerhusområdet Lodbjerg Hede, tæt på Feriebyen Søndervig, ligger dette flotte feriehus på en grøn sommerhusgrund. I 2019 blev sommerhuset renoveret, og udearealet er helt fantastisk med både udendørs bruser, udekøkken, udesauna, shelter og vildmarksbad til 5 personer. Der kan bo 8 personer i sommerhuset samtidig, og familiens hund er også hjerteligt velkommen.

Flot indretning med vildmarksbad og mange faciliteter

Det klassiske bungalow-sommerhus på Hybenvej 11 er blevet renoveret i 2019 og har i alt fire soveværelser til 8 personer, som kan tilbringe en dejlig vesterhavsferie sammen. Ud over at byde indenfor i en lys og rummelig indretning står der også et vildmarksbad til 5 personer til rådighed ved feriehuset.

I stuen sørger brændeovnen for at gøre indretningen ekstra hyggelig: Brændeovnen står året rundt klar til at varme jer igennem indendørs, mens vildmarksbadet sørger for varm afslapning udendørs. På badeværelset er der gulvvarme, sådan at I ikke fryser tæerne om morgenen.

Sommerhusets faciliteter gør ferien både nem og afslappet: I køkkenet er der indbygget en opvaskemaskine, og I har mulighed for at vaske tøj i vaskemaskinen og tørre det i tørretumbleren. I den tid, I får tilovers, kan I udnytte det hurtige fiber-internet til at dele feriebilleder med dem derhjemme eller streame jeres yndlingsserie.

Stor grund med shelter, udendørsbrus, udekøkken og udesauna

Feriehuset ligger på en stor naturgrund på Lodbjerg hede. Her har I fred og ro og kan læne jer tilbage på liggestolene og solbade. Der er også tænkt på børnene: Et gyngestativ og en sandkasse giver børnene flere timers sjov og leg.

Grunden gemmer på flere fede feriehighlights (ud over det lækre vildmarksbad), både et shelter, en udendørs bruser, en udendørs sauna og et lille udekøkken. På græsplænen er der desuden masser af plads til at spille bold med familiens hund.

På terrassen kan I flytte liggestolene med solen og samtidig finde en plads til barnevognen i skyggen. De afskærmede og overdækkede dele af terrassen sørger for ly og læ i regn- og blæsevejr. Med grillen kan I tilberede lækre feriemiddage, som kan nydes under åben himmel.

Den dejlige ferieby, Søndervig, ligger kun få minutters kørsel fra feriehuset. Ud over et supermarked og restauranter finder I her også aktivitetsmuligheder som Beach Bowl, Fitness, Minigolf og Segway.

Hus info 2022

Soverum: 4  
Grundareal: 2,496 m²  
Sovepladser: 8  
Indkøb: 2000 m  
Boligareal: 130 m²
Byggeår: 1973
Strand: 1500 m
Hunde: Ja, max 1Bestil huset nu på www.esmark.dk. Indtast husnummer K6336 i kvik søg boksen på forsiden.
 

Bestil huset nu på www.esmark.dk. Indtast husnummer K6336 i kvik søg boksen på forsiden.

16. 08. 2022