Esmark Feriehusudlejning
+45 69 15 96 11
post@esmark.dk
esmark.dk
esmark.de

Skiftedag: FredagHus 61160, Hedevej 23, Ho

Småt men lækkert – dette sommerhus ligger i det naturskønne stille feriehusområde Ho. Her, midt i det grønne, på en afskærmet grund med træer og buske, kan I holde en rigtig afslapningsferie med op til 4 personer, bedst egner huset sig til højest 2 voksne og 1-2 børn.

Hold ferie midt i naturen

Er du naturelsker og trænger til skovens stille ro, så er Hedevej 23 det rigtige hus for dig. Her bor du midt i det grønne, omgivet af skov og med Ho Bugt, en del af Naturpark Vadehavet som nærmeste nabo. Egnens beboere, ræv, kronhjort og masser af fugle kigger med jævne mellemrum forbi dette fortryllede sted.

Feriestemning i lyst og moderne indrettet feriehus

Det 52 m2 lille Kalmar hus er lyst og lækkert indrettet med gode møbler. Der er 2 soveværelser, et badeværelse med gulvvarme og fællesrummet med køkken, spisehjørne og stue i ét. En luft-til-luft varmepumpe sørger for, at I kan holde varmen og den gode internetforbindelse for, at I dog ikke er helt ude af verdenen.

Stor, delvist overdækket terrasse

Luk de store døre op fra stuen og lad den store træterrasse blive en del af huset og nyd lyden af fuglene imens I sætter kaffen over i køkkenet. Terrassen er det perfekte sted at nyde dagen og få læst de nyeste krimier. Måske er I heldige og se en fiskeørn kredse over trætoppene.

At tænde op i grillen og tilberede og nyde aftensmaden udendørs er nærmest et ”must” når man holder hyggeferie i et sommerhus. Og der er ikke noget mere afslappende end at blive siddende længe efter, først fordybet i en god samtale, men så falde hen og nyde aftenstilheden imens mørket falder på.

Tag en rask cykeltur til Blåvand, hvor der er masser af shoppingmuligheder og gode spisesteder. Gå en lang tur på stranden og gå ikke glip af en tur i fyrtårnet, – her ved Danmarks vestligste punkt får I en fantastisk udsigt over hav, strand og hede.

Hus info 2021

Soverum: 2  
Grundareal: 0 m²  
Sovepladser: 4  
Indkøb: 5000 m  
Boligareal: 56 m²
Byggeår:
Strand: 3500 m
Husdyr: Nej

Gratis ydelser 2021


- Gratis internetBestil huset nu på www.esmark.dk. Indtast husnummer 61160 i kvik søg boksen på forsiden.
 

Bestil huset nu på www.esmark.dk. Indtast husnummer 61160 i kvik søg boksen på forsiden.

25. 01. 2021