Esmark Feriehusudlejning
+45 69 15 96 11
post@esmark.dk
esmark.dk
esmark.de

Skiftedag: LørdagHus 52030, Blåbærvej 25, Grærup Strand

På Blåbærvej 25 i Grærup Strand finder I dette fine sommerhus med plads til 6 personer. Huset er indrettet med kærlighed, har gode praktiske faciliteter og er beliggende på en kæmpe naturgrund med udsigt til den smukke hede. Det brusende Vesterhav ligger kun 500 meter væk.

Indrettet med kærlighed og med øje for det praktiske

I vil straks falde godt til i dette skønne feriehus, som er ideelt til en familieferie eller en romantisk kæresteudflugt. Huset er velholdt og indrettet med kærlighed, og feriestemningen er helt i top.

Husets hjerte er det store opholdsrum, hvor stue og køkkenalrum er lagt sammen. I det store køkken er der god plads til, at hele familien kan samles om madlavningen, og fra det hyggelige sofahjørne kan I nyde udsigten til den store grund med lyngklædt hede. 

Der er 4 sovepladser i huset, mens de sidste 2 findes i annekset, som også har eget badeværelse. Der er både opvaskemaskine, vaskemaskine, tørretumbler og en god internetforbindelse samt et godt bryggers med mulighed for opbevaring.

Gode terrasser, fantastisk udsigt og 500 meter til stranden

Rundt om huset finder I flere gode terrasser, som alle er forbundet af en flisesti. Der er både havemøbler og liggestole, så I kan nyde de solrige dage og den fantastiske udsigt til den i alt 3.496 kvadratmeter store naturgrund.

Grærup Strand er et roligt ferieområde med smuk natur så langt, øjet rækker. Den hvide sandstrand ligger kun 500 meter væk fra feriematriklen, og en gåtur langs vandet er en skøn mulighed for at tanke nye kræfter langt væk fra den travle hverdag.

Kun en kort køretur fra huset ligger Vejers Strand, en charmerende lille ferieby med indkøbsmuligheder, spisesteder og spændende forretninger, som helt sikkert er en udflugt værd. Måske har I lyst til en cremet softice i sommervejret, eller et restaurantbesøg efter en dejlig dag i den vestjyske natur?

Her er I garanteret en skøn og rolig ferie i smukke omgivelser!

Hus info 2022

Soverum: 3  
Grundareal: 3,496 m²  
Sovepladser: 6  
Indkøb: 7000 m  
Boligareal: 84 m²
Byggeår: 1992
Strand: 500 m
Hunde: NejBestil huset nu på www.esmark.dk. Indtast husnummer 52030 i kvik søg boksen på forsiden.
 

Bestil huset nu på www.esmark.dk. Indtast husnummer 52030 i kvik søg boksen på forsiden.

5. 07. 2022