Esmark Feriehusudlejning
+45 69 15 96 11
post@esmark.dk
esmark.dk
esmark.de

Skiftedag: LørdagHus 60162, Midtbyvej 9, Blåvand

Dette moderne og centralt beliggende sommerhus i Blåvand er opført i 2019 og indeholder en masse fede faciliteter. I kan blandt andet nyde ferien i husets udendørs sauna eller indendørs spabad. Huset har plads til 6 personer, og hunden er også velkommen.

Centralt beliggenhed og moderne indretning

På Midtbyvej 9, centralt og stadig roligt beliggende, finder I dette sommerhus, som er moderniseret i 2019. Huset er helt ideelt både til en ferie med den lille familie eller en udflugt med vennerne.

Sommerhuet byder på 95 kvadratmeter og god plads at brede sig ud på. Den moderne og velovervejede indretning indeholder alt, hvad I rent praktisk får brug for på ferien, og på hjørnesofaen finder I alle en siddeplads foran den knitrende brændeovn. Den energibesparende varmepumpe sørger for, at I hver dag har en behagelig rumtemperatur.

Den lille hems med PlayStation og sækkestol bliver et sikkert hit blandt børnene.

Wellness med spa og udendørs sauna

Holder I af wellness, så har I masser af muligheder for at forkæle jer selv i sommerhuset. På badeværelset står et spabad til 2 personer, og fra terrassen er der adgang til den lækre udendørs saunatønde, som ligger i forlængelse af den lukkede terrasse og kan bruges hele året rundt.

Lukket, delvist overdækket terrasse og egen legeplads

Den store, lukkede og delvist overdækkede terrasse giver jer mulighed for at nyde den friske luft alle årets måneder. I kan altid finde ly og læ, og de yngste feriegæster kan rigtig få lov til at boltre sig på husets private ‘legeplads’ med rutsjebane, klatretårn og gynger.

Der er kort vej til Blåvands centrum, hvor der venter jer et bredt udvalg af shoppemuligheder, restauranter og caféer. Derudover byder Blåvand på flere forskellige attraktioner; blandt andet minigolf, Blåvandshuk Fyr, zoologisk have og det spændende bunkermuseum Tirpitz. Selvfølgelig er det også oplagt at besøge Blåvands rene badestrand, der indbyder til lange gåture langs vandet med børnene og hunden.

Hus info 2022

Soverum: 3  
Grundareal: 0 m²  
Sovepladser: 6  
Indkøb: 700 m  
Boligareal: 95 m²
Byggeår: 1957
Strand: 1400 m
Hunde: Ja, max 1Bestil huset nu på www.esmark.dk. Indtast husnummer 60162 i kvik søg boksen på forsiden.
 

Bestil huset nu på www.esmark.dk. Indtast husnummer 60162 i kvik søg boksen på forsiden.

16. 08. 2022