Esmark Feriehusudlejning
+45 69 15 96 11
post@esmark.dk
esmark.dk
esmark.de

Skiftedag: LørdagHus K6620, Brunbjergvej 66, Lodbjerg Hede

Har I brug for en pause fra hverdagens stress og jag? I dette hyggelige feriehus på Brunbjergvej 66 kan I komme helt ned i gear. Her får I en helt ugeneret beliggenhed i et roligt og naturskønt ferieområde. Indretningen er lys og venlig, der er brændeovn i huset, og hunden er desuden også hjerteligt velkommen!

Hyggeligt feriehus med brændeovn og opvaskemaskine

Det lille feriehus på Lodbjerg Hede rummer plads til op til 5 personer, og også familiens hund kan komme med på ferien. I vil straks føle jer velkomne i den lyse og venlige indretning, hvor der både er tænkt på hyggen og på det praktiske.

Husets hjerte er opholdsrummet, der ligger i åben forlængelse af køkkenet. Her kan hele familien samles til hyggelige dage med kortspil, grin og gode feriemåltider. I midten af rummet står brændeovnen, som med sine knitrende flammer spreder både varme og god stemning hele året rundt.

Med hverdagens hjælpere bliver ferien endnu mere afslappende – opvaskemaskinen tager den værste oprydning efter aftensmaden, og med vaskemaskine kan græspletterne hurtigt vaskes af igen, når børnene har leget udenfor.

Udover hverdagens hjælpere er huset også udstyret med en energisparende varmepumpe. Denne er med til at holde jeres forbrugsafregning nede, så brug den så meget I kan i stedet for el-radiatorerne.

Stor, ugeneret naturgrund i Lodbjerg Hede

I kommer til at bo på en 2.743 kvadratmeter stor naturgrund omgivet af skovens høje træer. Det giver jer en fuldstændig ugeneret beliggenhed, så I kan nyde solen fra terrassen i god ro og fred. Der står havemøbler og grill klar til de lune forårs- og sommermåneder.

Lodbjerg Hede er generelt et roligt og naturskønt ferieområde, og både den hvide sandstrand og Søndervigs hyggelige bymidte befinder sig blot en lille køretur væk. Det imponerende Vesterhav byder på fantastiske naturoplevelser hele året rundt, og i Søndervig kan I både shoppe, spise god mad og købe lækre softice på en varm sommerdag.

Hus info 2022

Soverum: 3  
Grundareal: 2,743 m²  
Sovepladser: 5  
Indkøb: 3300 m  
Boligareal: 78 m²
Byggeår: 1969
Strand: 1500 m
Hunde: Ja, max 1Bestil huset nu på www.esmark.dk. Indtast husnummer K6620 i kvik søg boksen på forsiden.
 

Bestil huset nu på www.esmark.dk. Indtast husnummer K6620 i kvik søg boksen på forsiden.

16. 08. 2022