Esmark Feriehusudlejning
+45 69 15 96 11
post@esmark.dk
esmark.dk
esmark.de

Skiftedag: LørdagHus 50054, Vejers Havvej 103, Vejers Strand

Ved Vejers Strand på Havvej 3 ligger dette store, hyggelige sommerhus kun ca. 100 meter fra Vesterhavet og 50 meter fra byens butikker. Feriehuset er i 2019 blevet renoveret med bl.a. nyt køkken og det overbeviser med masser af plads og mange gode faciliteter både inde og ude. I huset er der plads til 6 personer og hunden er også meget velkommen.

Afslapningsferie med spa, sauna og klitter

Med 125 m2 fordelt på 2 etager er her masser af plads til feriehygge med familien eller vennerne. De 3 soverum er dejligt store, 2 har dobbeltsenge og i det sidste er der 2 enkeltsenge. En dejlig luksus udgør de 2 badeværelser, som begge har gulvvarme – i det store badeværelse står der både sauna, spa og fittness-udstyr til din rådighed.

Havvej 3 er moderne indrettet med et velindrettet nyt køkken, vaskemaskine og tørretumbler. Således er der masser at tid og overskud til fælles hygge med madlavning, spil eller til at dase på sofaen foran brændeovnen. I 2020 er badeværelset på 1. sal moderniseret

Top beliggenhed og overdækket terrasse

Begynd dagen på Havvej 103 med at sætte morgenkaffen over og åbne køkkenets terrassedør ud til den dejlige beskyttede og overdækkede syd-vestvendte terrasse. Her finder du den perfekte plads til at indtage det friske morgenbrød, der fluks er hentet hos Vejers bageri lige om hjørnet. Imens du nyder den 2. kop kaffe, kan børnene smutte ud og lege på den nærliggende legeplads.

Senere, efter en oplevelsesrig dag ved stranden eller hjemkommet fra udflugt, kan I søge ud på terrasse mod vest og nyde at sidde højt nok, til at kunne se solen gå ned bag klitterne.

Vejers Strand, lige ved vandkanten

Dette hyggelige sommerhus ligger ind i en klit, kun 100 meter fra vandet. Gå en lang tur på stranden – måske er I så heldige, at I finder rav. Vejers by indbyder med små butikker, restauranter og et galleri.

 

Hus info 2022

Soverum: 3  
Grundareal: 856 m²  
Sovepladser: 6  
Indkøb: 50 m  
Boligareal: 125 m²
Byggeår: 1925
Strand: 100 m
Hunde: Ja, max 2Bestil huset nu på www.esmark.dk. Indtast husnummer 50054 i kvik søg boksen på forsiden.
 

Bestil huset nu på www.esmark.dk. Indtast husnummer 50054 i kvik søg boksen på forsiden.

16. 08. 2022