Esmark Feriehusudlejning
+45 69 15 96 11
post@esmark.dk
esmark.dk
esmark.de

Skiftedag: SøndagHus B2937, Julianevej 51, Bjerregård

Her på Julianevej 51 i Bjerregård, midt i klitterne og kun 150 meter fra det brusende Vesterhav, finder I dette skønne og nyrenoverede (2019) feriehus. Huset ligger på en natur/klit-grund og på den lukkede terrasse kan man sidde i vildtmarksbadet og nyde solnedgangen over klitterne – måske med et enkelt glas vin.

Hjemlig hygge i lys og skandinavisk stil

Hjertet i huset er det lyse og hyggelige opholdsrum, hvor der er åbent til den praktisk indrettede køkkenafdeling, hvor man finder fryser (60L), mikroovn og opvaskemaskine.

Sofahjørnet her indbyder til totalafslapning foran den – på de kølige dage – knitrende ild i brændeovnen. Enten med en god bog eller en lille ekstra lur.

Husets 6 sovepladser er fordelt på 3 hyggelige soverum, 2 x dobbeltseng og 1 x enkeltseng, samt 1 soveplads i alkoven i stuen. Badeværelset er lyst og indeholder alt, hvad der er brug for.

Nyd en grillmiddag og udelivet fra den lukkede terrasse

Huset er omgivet af en stor lukket terrasse mod øst, syd og vest, hvor man nemt kan lade både børn og hunde lege frit. På terrassen finder man også et vildmarksbad, hvor der kan sidde op til 6 personer og måske nyde en stjerneklar aften nede fra det varme vand og med Vesterhavets brusen i baggrunden.

En hyggelig grillaften på terrassen en lun sommeraften og med solnedgangen over klitterne, er balsam for krop og sjæl. Her har man alle chancer for at ”koble helt af” og komme retur til hverdagen med ny energi.

Her er rig mulighed for aktiv ferie – hele området her i på Holmsland Klit er kendetegnet ved gode cykelstier – væk fra vejen og lige bag klitterne – igennem sommerhusområdet. En tur til Hvide Sande kan f.eks. byde på fiskeriauktion, spændende butikker – og måske middag på en af byens gode restauranter, inden cykelturen går hjem igen.

Hus info 2022

Soverum: 3  
Grundareal: 1,220 m²  
Sovepladser: 5  
Indkøb: 1100 m  
Boligareal: 63 m²
Byggeår: 1985
Strand: 150 m
Hunde: Ja, max 2Bestil huset nu på www.esmark.dk. Indtast husnummer B2937 i kvik søg boksen på forsiden.
 

Bestil huset nu på www.esmark.dk. Indtast husnummer B2937 i kvik søg boksen på forsiden.

16. 08. 2022