Esmark Feriehusudlejning
+45 69 15 96 11
post@esmark.dk
esmark.dk
esmark.de

Skiftedag: FredagHus 30525, Hedevang 13, Houstrup

Familieferien kan begynde, – her på Hedevang 13 i det naturskønne Houstrup er rammerne sat. Feriehuset har alle elementer, der er vigtige for en dejlig afslappet ferie ved Vesterhavet. Gode soverum og et hyggeligt opholdsrum med et moderne godt indrettet køkken, som naturligvis har opvaskemaskine. Dertil en praktisk baggang med vaskemaskine og tørretumbler og som prikken på iét en rigtig skøn grund med gode terrasser og garage.

Stilfuldt renoveret og hyggelig med brændeovn

Dette velholdte feriehus er indrettet med 3 fine moderniserede soverum, alle med dobbeltsenge. Det er således idealt både til familie- og til venneferien. I badeværelset er der gulvvarme og i baggangen er der både vaskemaskine og tørretumbler. Det gør det dejligt nemt at pakke feriekufferten og I har ekstra plads til sko, overtøj og tasker.

Køkkenalrummet er stilfuldt indrettet, moderne, men med gode hyggeskabende detaljer, så I rigtigt kan føle jer godt tilpas. I køkkenet, der naturligvis har opvaskemaskine, findes alt, hvad der skal til, for at kunne trylle lidt godt på bordet. Der er god plads ved spisebordet til at samles om måltiderne og til efterfølgende familiespil. I stuen står sofaerne og den bekvemme lænestol klar til at hygge foran brændeovnen eller til lige at lægge benene og afslutte en dejlig feriedag ved Vesterhavet med en god film.

Tank sol på den skønne terrasser

Hedevang 13 giver masser af muligheder for at tilbringe tid udenfor. Grunden er stor og dejlig privat med lægivende grøn randbeplantning. En stor terrasse omslutter huset på solsiderne, så I lige fra solen står op, kan søge ud og få tanket en masse sollys. Foran stuen er det overdækkede areal ideelt til grillhygge -også efter at duggen er faldet.

Houstrup er et familievenligt, naturskønt område beliggende op til Blåbjerg Plantage. Det er perfekt til vandre-, cykel- og rideture. Indkøb og den lange flotte strand ligger et par bilminutter væk, dog er der mulighed for at købe lidt brød og smør på campingpladsen om sommeren.

Hus info 2022

Soverum: 3  
Grundareal: 1,240 m²  
Sovepladser: 6  
Indkøb: 3000 m  
Boligareal: 85 m²
Byggeår: 1990
Strand: 4300 m
Hunde: NejBestil huset nu på www.esmark.dk. Indtast husnummer 30525 i kvik søg boksen på forsiden.
 

Bestil huset nu på www.esmark.dk. Indtast husnummer 30525 i kvik søg boksen på forsiden.

14. 08. 2022