Esmark Feriehusudlejning
+45 69 15 96 11
post@esmark.dk
esmark.dk
esmark.de

Skiftedag: FredagHus J6752, Sneppedalen 6, Houvig

Hvis I leder efter et hyggeligt sommerhus med charme og sans for detaljen, vil I helt sikkert føle jer godt tilpas på Sneppedalen 6. Det fine sommerhus råder ikke kun over et dejligt udeareal med flere terrasser og gyngestativ, men er også indrettet med både sauna og spabad. I kan også tage hundene med på ferie her!

Charmerende sommerhus inklusiv wellness med sauna og spabad

Overalt i sommerhuset finder I hyggelige siddekroge, hvor I kan læne jer tilbage og slappe af med en bog og en varm kop kaffe. På to af de fire værelser er der tilsluttet Chromecast til fjernsynene, så der også er plads til, at I kan trække jer lidt tilbage. Opholdsrummet samler køkken, stue og spiseafdeling i ét, og gennem de store vinduer har I udsigt til det omkringliggende klitlandskab. Med brændeovnen kan I altid holde varmen og med Smart-TV i stuen er der altid dømt hygge i sommerhuset. Alt hvad I har brug for til den helt perfekte ferieatmosfære.

I et af husets 2 badeværelser finder I et spabad til 2 personer, og herfra er der også indgang til saunaen. Hvis I har lyst til lidt ekstra wellness, er der altså gode muligheder her. I det andet badeværelse er der – ret praktisk – en vaskemaskine og en tørretumbler, og køkkenet er udstyret med opvaskemaskine.

Stor naturgrund med ugenerede terrasser og gyngestativ til børnene

Udenfor kan I nyde ferien og det flotte klitlandskab på en af husets gode terrasser, der er godt afskærmede og tilmed lukkede. Her kan I uden problemer lade både børnene og hundene løbe rundt, mens I tilbereder aftensmaden på grillen. På den store naturgrund på hele 4.275 kvadratmeter står der også et gyngestativ til de yngste feriegæster.

Stranden og Vesterhavet ligger kun 550 meter fra ferieadressen, og en kort spadseretur gennem det lyngklædte klitlandskab bringer jer hele vejen ned til vandkanten. Få minutters kørsel skiller jer fra Søndervigs hyggelige bymidte, og feriebyen byder på spændende butikker, flere forskellige spisesteder og en håndfuld iscaféer!

Hus info 2022

Soverum: 4  
Grundareal: 4,275 m²  
Sovepladser: 8  
Indkøb: 500 m  
Boligareal: 125 m²
Byggeår: 1987
Strand: 550 m
Hunde: Ja, max 2Bestil huset nu på www.esmark.dk. Indtast husnummer J6752 i kvik søg boksen på forsiden.
 

Bestil huset nu på www.esmark.dk. Indtast husnummer J6752 i kvik søg boksen på forsiden.

16. 08. 2022