Esmark Feriehusudlejning
+45 69 15 96 11
post@esmark.dk
esmark.dk
esmark.de

Skiftedag: SøndagHus K6743, Irisvej 11, Lodbjerg Hede

På en ugeneret grøn plet på Lodbjerg Hede ligger dette fine sommerhus til 8 personer. Vil I gerne holde ferie i fred og ro, så er Irisvej 11 en helt ideel ferieadresse til jer. Den 2.300 kvadratmeter store grund er omkranset af høje træer, og det lyse og venlige indre byder blandt andet på en sauna og en brændeovn. Hundene er også hjerteligt velkomne!

Lyst og venligt, sauna og dejligt udeareal med gynge og sandkasse

Sommerhuset på Lodbjerg Hede byder på 110 kvadratmeter og 8 sovepladser og er et ideelt valg til familien, der leder efter et hyggeligt sommerhus i rolige omgivelser. Her vil I blive budt velkommen af en lys og venlig indretning med loft til kip og masser af vinduer, der inviterer solstrålerne indenfor.

Der er masser af muligheder for at slappe af og tanke nye kræfter på ferien. I saunaen kan I læne jer tilbage i varmen efter en forfriskende gåtur i hedelandskabet, og når mørket falder på, sørger brændeovnens knitrende flammer for både varme og feriestemning i verdensklasse. I stuen er der tilsluttet Apple-TV, så I kan streame lige det I har lyst til.

Terrassen har både en afskærmet og helt overdækket del, hvor I altid kan finde ly og læ. De yngste familiemedlemmer er med sikkerhed godt underholdt i sandkassen, på vippen eller på gyngerne, og på den velholdte græsplæne er der god plads til at spille bold og lege med hundene. Fra garagen er der mulighed for at oplade elbilen (16A, 11 kW kabel).

Rolig beliggenhed og kort vej til diverse oplevelser og aktiviteter

Lodbjerg Hede er kendt for at være et fredfyldt og naturskønt ferieområde, og det store grundstykke på Irisvej er afskærmet af træer og buskads, så I helt ugeneret kan solbade og holde grillaftener i det fri.

Der er masser af oplevelser kort vej fra sommerhuset. På Lodbjerg Hede finder I for eksempel den idylliske fjordhavn Røjklit Havn, en fiskesø til glæde for familiens lystfiskere og en stor golfbane. Søndervigs ferieby er også altid et besøg værd, og ud over at handle ind kan I også spise is, bowle, spille tennis og besøge den skønne strand via den direkte strandopgang ved Badevej.

Hus info 2022

Soverum: 4  
Grundareal: 2,300 m²  
Sovepladser: 8  
Indkøb: 3500 m  
Boligareal: 110 m²
Byggeår: 1986
Strand: 2100 m
Hunde: Ja, max 2Bestil huset nu på www.esmark.dk. Indtast husnummer K6743 i kvik søg boksen på forsiden.
 

Bestil huset nu på www.esmark.dk. Indtast husnummer K6743 i kvik søg boksen på forsiden.

6. 07. 2022