Esmark Feriehusudlejning
+45 69 15 96 11
post@esmark.dk
esmark.dk
esmark.de

Skiftedag: LørdagHus J6744, Sneppedalen 10, Houvig

På Sneppedalen 10 kan I læne jer tilbage og holde en hyggelig ferie i et klassisk sommerhus midt mellem klitterne. Her er plads til 4 personer og familiens 2 hunde, som kan lægge sig tilrette foran brændeovnen. Faciliteter som opvaskemaskine og vaskemaskine tager sig af det praktiske, imens I slapper af i vildmarksbadet.

Hyggelig indretning med brændeovn og stort opholdsrum

I dette klassisk indrettede sommerhus mærker I straks feriestemningen, når I træder indenfor. Brændeovnen udsender året rundt en behagelig varme i det store opholdsrum, her er både plads til afslapning i sofaen eller til brætspilsaftner ved spisebordet. Køkkenet er stort og åbent, sådan at hele familien kan lave mad sammen.

I husets to soverum er der flere senge at vælge imellem. Børnene vil sikkert synes om at sove i køjesengen, mens de voksne kan brede sig i en af de to dobbeltsenge. Fra alle vinduer i huset har I direkte udsigt til de omkringliggende klitter. Feriehuset ligger beskyttet og uforstyrret i en klitdal, men de store vinduespartier i opholdsrummet sørger for masser af lys.

Overdækket terrasse og afslapning i vildmarksbad

Ved det hyggelige sommerhus på Sneppedalen 10 står der et vildmarksbad til rådighed. Når I sænker jer ned i det varme vand, slapper kroppen helt af, og I kan nyde hinandens selskab i den friske luft med et glas vin i hånden. Dét er ferie.

Ud på aftenen kan I tænde op i grillen og spise en grillmiddag på den overdækkede terrasse, der også er afskærmet og giver læ for vinden. De omkringliggende klitter på naturgrunden sørger for, at I kan sidde uforstyrret – både når I solbader på liggestolene eller slapper af i vildmarksbadet.

Kæmpe naturgrund i klitterne med gynger og sandkasse

Den kæmpe naturgrund ved huset på over 3.000 m2 lader naturen rykke helt tæt på. Børnene kan gå på opdagelse landskabet eller lege på gynger og sandkasse. Hundene vil elske at komme med på gåtur ned til stranden, som kun ligger 500 meter væk.

Feriebyen Søndervig ligger få minutters kørsel fra feriehuset. Her kan I tage på restaurant, shoppe eller afprøve de mange aktivitetsmuligheder som segway og minigolf.

Hus info 2022

Soverum: 2  
Grundareal: 3,020 m²  
Sovepladser: 6  
Indkøb: 850 m  
Boligareal: 75 m²
Byggeår: 1967
Strand: 500 m
Hunde: Ja, max 2Bestil huset nu på www.esmark.dk. Indtast husnummer J6744 i kvik søg boksen på forsiden.
 

Bestil huset nu på www.esmark.dk. Indtast husnummer J6744 i kvik søg boksen på forsiden.

17. 08. 2022