Esmark Feriehusudlejning
+45 69 15 96 11
post@esmark.dk
esmark.dk
esmark.de

Skiftedag: LørdagHus K6746, Rørsangervej 4, Lodbjerg Hede

Dette moderne, renoverede feriehus på Rørsangervej 4 er helt sikkert værd at tage med i overvejelserne, når I skal booke den næste ferie. Her kan helt op til 8 personer holde ferie – og hundene er også velkomne. Den flotte indretning gemmer på flere highlights, blandt andet saunaen og ikke mindst spabadet, hvor I på én og samme tid kan nyde wellness og udsigten til Lodbjerg Hedes grønne natur.

Moderne indretning, sauna og spabad med udsigt

Det er ikke til at tage fejl af, at feriehuset i 2019 er blevet renoveret. Den moderne indretning med flotte lædermøbler, der står i kontrast til de hvide vægge og lofter, sætter de helt perfekte rammer for ferien. Store vinduespartier i opholdsrummet giver et skønt lysindfald, som gør omgivelserne endnu mere indbydende.

Et absolut highlight finder I på badeværelset. Her får I jeres helt eget lille ‘wellnesshjørne’ med sauna og et spabad med plads til 2 personer. Fra spabadet kan I som en ekstra bonus nyde udsigten ud til haven gennem de store vinduer.

De praktiske faciliteter i form af opvaskemaskine, vaskemaskine og tørretumbler hjælper til at gøre ferien endnu mere afslappende, og med gulvvarme både på badeværelset og på gæstetoilettet skal I ikke fryse fødderne om morgenen, når I børster tænder og gør jer klar til en ny og spændende feriedag i det vestjyske.

Flere gode terrasser, læfyldt og ugeneret beliggenhed på Lodbjerg Hede

Der er flere gode terrasser rundt om huset, som er forbundet med en flisesti. I kan roligt lade hundene slappe af i solen på den lukkede terrasse mod sydvest, og den nordvestvendte terrasse er rigtig godt afskærmet af buske og træer, så I altid kan sidde ugeneret og i god læ for vinden.

Lodbjerg Hede er generelt et roligt ferieområde med store grundstykker, og beliggenheden på Rørsangervej er ingen undtagelse. Den mere end 2.000 kvadratmeter store grund er omkranset af buskads, så I kan nyde ferien i god fred og ro. Med sandkasse på grunden er også de yngste feriegæster godt underholdt, mens I solbader på terrassen.

Hus info 2022

Soverum: 4  
Grundareal: 2,198 m²  
Sovepladser: 8  
Indkøb: 3000 m  
Boligareal: 120 m²
Byggeår: 1981
Strand: 1250 m
Hunde: Ja, max 2Bestil huset nu på www.esmark.dk. Indtast husnummer K6746 i kvik søg boksen på forsiden.
 

Bestil huset nu på www.esmark.dk. Indtast husnummer K6746 i kvik søg boksen på forsiden.

17. 08. 2022