Esmark Feriehusudlejning
+45 69 15 96 11
post@esmark.dk
esmark.dk
esmark.de

Skiftedag: LørdagHus 60178, Sønder-Vasevej 154, Blåvand

Leder I efter et sommerhus til den næste store familieferie? Kort vej fra både stranden og centrum i Blåvand finder I dette flotte, moderniserede (2019) aktivitetshus med plads til 8 personer. Også jeres 2 hunde er velkomne i huset – og hertil er den lukkede terrasse helt perfekt. Med spabad og sauna bliver ferien ekstra afslappende.

Aktivitetsrum, spabad og sauna, varmepumpe og brændeovn

Sommerhuset på Sønder-Vasevej 154 byder på nærmest alt, hvad hjertet begærer – fra en lys og venlig indretning til 2 badeværelser med gulvvarme, spabad og sauna og aktivitetsrum med billard og dart. Her er der sørget for underholdning for alle aldre, og der står intet i vejen for en storslået familieferie ved vestkysten.

Den energibesparende varmepumpe sørger for, at I har et behageligt rumklima hele året rundt, og på i de kølige årstider bliver brændeovnen et sikkert hit – de knitrende flammer spreder ikke kun varme, men også en skøn atmosfære.

2 lukkede og afskærmede, delvist overdækkede terrasser

På Sønder-Vasevej er der masser af mulighed for at nyde den friske luft. Med afskærmning og overdækning finder I altid en læfyldt plads på terrassen. Om morgenen kan I tage morgenmaden og kaffen med udenfor, og på de gode sommerdage kan I tage en lur i liggestolene og slutte dagen perfekt af med en grillaften.

I kan roligt lade hundene være ude i den friske luft på den lukkede terrasse. Den store græsplæne med både sandkasse og gyngestativ er et paradis for børnene.

Der er kun en kort gåtur til Blåvands brede sandstrand og centrum, hvor I kan købe alt fra friskbagt morgenbrød til lækre softice – inden turen går ned til vandet. Både de små og firbenede gæster vil helt sikkert elske et besøg på den brede sandstrand, hvor de kan tumle i sandet eller dyppe fødderne i vandkanten i de varme sommermåneder.

Hus info 2022

Soverum: 4  
Grundareal: 1,700 m²  
Sovepladser: 8  
Indkøb: 500 m  
Boligareal: 152 m²
Byggeår: 1976
Strand: 400 m
Hunde: Ja, max 2Bestil huset nu på www.esmark.dk. Indtast husnummer 60178 i kvik søg boksen på forsiden.
 

Bestil huset nu på www.esmark.dk. Indtast husnummer 60178 i kvik søg boksen på forsiden.

16. 08. 2022