Esmark Feriehusudlejning
+45 69 15 96 11
post@esmark.dk
esmark.dk
esmark.de

Skiftedag: FredagHus 30011, Engvejen 21, Houstrup

Så snart I ankommer på Engvejen 21 kan ferien begynde. En dejlig ro og duft af skov og hede omfavner jer, kun forstyrret af fuglefløjt. I det sorte i 2019 nyrenoverede vinkelhus er der plads til op til 6 personer og jeres 2 hunde er også velkomne. Med gratis w-lan, alle vigtige hvidevarer, nyt køkken og bad og hyggeskabende brændeovn er her alle ingredienser til en dejlig familieferie i det naturskønne Houstrup.

Hyggelig og moderne indrettet med nyt køkken og bad

Det vinkelhus ligger idyllisk i læ på en dejlig grund med plads til leg. Rundt om huset er der god terrasse plads og med overdækket terrasse og randbeplantning er her altid en dejlig rolig og beskyttet plads til afslapning eller lange grillaftener. Sæt jer til rette på solvognene og nyd roen imens børnene hygger sig på gyngerne, bygger sandslotte i sandkassen eller spiller bold foran huset på den skønne naturgrund.

Indenfor har I et lækkert fællesrum med et nyt smart køkken med induktionskomfur, spiseplads og et sofahjørne med den til hyggetid uundværlige brændeovn. Huset er energivenligt med en luft-til-luft varmepumpe og gulvvarme i badeværelset. To soverum befinder sig i huset, det sidste befinder sig i annekset.

Med gratis w-lan, opvaskemaskine, vaskemaskine og tørretumbler er her masser af tid til fælles hygge og afslapning.

Houstrup familiehygge i smuk natur

Engvejen 21 ligger ved randen af Houstrup ud mod Blåbjerg plantages smukke skov og klitområdet, med masser af vandre- og cykelstier. Houstrup er et dejligt familievenligt område med mulighed for mange aktiviteter, prøv en tur på skinnecyklerne, besøg Nymindegabs museum, tag i svømmehal eller på en ridetur i skoven – tag til Ringkøbing. Stranden ligger blot et par bilminutter væk, og børnene vil sikkert også elske en tur til Bork Vikingehavn eller legeland. Skal der oses og spises hotdog og is, så kan I tage en frisk cykeltur til Henne Strand.

Hus info 2020

Soverum: 2  
Grundareal: 2,599 m²  
Sovepladser: 6  
Indkøb: 1500 m  
Boligareal: 75 m²
Byggeår: 1978
Strand: 3500 m
Husdyr: Ja, max 2

Gratis ydelser 2020


- Gratis vinduesvask
- Gratis vandforbrug
- Ekstra barneseng
- Ekstra barnestol (Antal 1)
- Gratis internetBestil huset nu på www.esmark.dk. Indtast husnummer 30011 i kvik søg boksen på forsiden.
 

Bestil huset nu på www.esmark.dk. Indtast husnummer 30011 i kvik søg boksen på forsiden.

24. 11. 2020