Esmark Feriehusudlejning
+45 69 15 96 11
post@esmark.dk
esmark.dk
esmark.de

Skiftedag: LørdagHus K6771, Klevevej 13, Lodbjerg Hede

På Lodbjerg hede på en grøn naturgrund kan I med op til 6 personer og 1 hund holde ferie i dette stilfulde sommerhus. Feriehuset blev renoveret i 2019 og kombinerer i sit nye interiør den klassiske sommerhusstemning med en moderne indretning. Huset har både opvaskemaskine, vaskemaskine og tørretumbler og gynger til børnene.

Lyst og klassisk med hyggekroge og flot lysindfald

De flotte, lyse trælofter med markerede bjælker og ovenlysvinduer skaber en helt særlig stemning i sommerhuset på Klevevej 13: Den moderne indretning er gennemført, men værner samtidig om følelsen af ferie. Gennem det store vinduesparti i opholdsområdet kommer der masser af lys ind i huset, og synet af den blå himmel kan nydes, imens I samles til morgenmad ved det lange spisebord.

I det hyggelige køkken kan store og små lave mad sammen om køkkenøen, og oprydningen klares nemt med hjælp fra opvaskemaskinen. De forskellige siddekroge i huset giver alle feriegæster mulighed for at trække sig lidt tilbage eller at starte et fælles brætspil ved et af bordene.

Afslapning inde og ude mens børnene leger

På sommerhusets 85 m2 er der 2 badeværelser og 3 soverum med en dobbeltseng og fire enkeltsenge. I husets bryggers står en vaskemaskine og tørretumbler klar til at ordne tøjvasken for jer under ferien. Imens kan I nyde varmen i saunaen, som året rundt varmer hele kroppen op med en dejlig feriestemning.

Terrassen foran huset er det perfekte sted at nyde solen på liggestolene. I kan flytte rundt på terrassen langs huset for at få både morgen- og aftensolen med. På den 2730 m2 store grund finder I også et skjult siddehjørne blandt buskene. Børnene kan tumle sig på den store græsplæne, udforske naturgrunden eller flyve højt til vejrs på gyngerne.

Lodbjerg hede er et roligt sommerhusområde ikke langt fra turistbyen Søndervig, hvor I kan finde alt fra supermarked til Segway, bowling og restauranter. Feriehuset ligger lige ved siden af golfbanen ved Holmsland Klit Golfklub. Få minutters kørsel fra huset kan I opleve det brusende Vesterhav og lægge jer til rette i den friske havluft på den hvide sandstrand.

Hus info 2022

Soverum: 3  
Grundareal: 2,730 m²  
Sovepladser: 6  
Indkøb: 1000 m  
Boligareal: 85 m²
Byggeår: 1978
Strand: 1100 m
Hunde: Ja, max 1Bestil huset nu på www.esmark.dk. Indtast husnummer K6771 i kvik søg boksen på forsiden.
 

Bestil huset nu på www.esmark.dk. Indtast husnummer K6771 i kvik søg boksen på forsiden.

17. 08. 2022