Esmark Feriehusudlejning
+45 69 15 96 11
post@esmark.dk
esmark.dk
esmark.de

Skiftedag: LørdagHus B2996, Dortheasvej 28, Bjerregård

I Bjerregårds skønne og populære ferieområde ligger dette charmerende feriehus med plads til 6 personer. Her kan I holde en dejlig hyggelig sommerhusferie i venlige omgivelser. Beliggenheden er rolig og trukket tilbage fra vejen.

Klassisk sommerhusferie med brændeovn og opvaskemaskine

Det fine træhus på Dortheasvej 28 har en helt speciel charme over sig og byder på en hyggelig lys indretning, der leder tankerne hen på den klassiske  sommerhusferie med masser af fred og ro og tid til at slappe af.

Husets hjerte er det åbne opholdsrum, hvor stue og køkken er slået sammen med brændeovnen som centrum. Det dejlige lyse køkken er holdt i bondehusstil der sammen med slagbænken og karlekammerskabet giver køkkenalrummet et skønt stemningsfyldt udtryk. Her vil der med garanti blive skabt et hav af nye ferieminder, og hele familien kan samles til lækre feriemåltider, hyggelige kortspil og afslapning på sofaen, mens brændeovnen knitrer i baggrunden.

Efter aftensmaden klarer opvaskemaskinen oprydningen for jer. Vaskemaskine og tørretumbler finder I også i huset, hvilket nok især småbørnsfamilier vil sætte pris på.

Afskærmet terrasse og rolig beliggenhed tæt på strand og indkøb

Fra stuen er der udgang til en afskærmet træterrasse, hvor I kan sidde og nyde det gode vejr og tanke nye kræfter i den friske havluft. Der er både sørget for havemøbler og liggestole, og til de lune sommeraftener; en grill.

På Dortheasvej får I en skøn og rolig beliggenhed midt i det lyngklædte klitlandskab. Den lokale købmand i Bjerregård ligger i gåafstand til huset, og hver morgen kan I hente nybagte rundstykker til morgenbordet.

Også det brusende Vesterhav er inden for rækkevidde, og knap 10 minutters gang bringer jer helt ned til vandkanten og den lange sandstrand. Stranden er et paradis for både store og små, og her kan man nemt tilbringe hele dage med at bade i de blå bølger og bygge sandslotte.

Hus info 2022

Soverum: 3  
Grundareal: 1,200 m²  
Sovepladser: 6  
Indkøb: 800 m  
Boligareal: 77 m²
Byggeår: 1977
Strand: 700 m
Hunde: NejBestil huset nu på www.esmark.dk. Indtast husnummer B2996 i kvik søg boksen på forsiden.
 

Bestil huset nu på www.esmark.dk. Indtast husnummer B2996 i kvik søg boksen på forsiden.

6. 07. 2022