Esmark Feriehusudlejning
+45 69 15 96 11
post@esmark.dk
esmark.dk
esmark.de

Skiftedag: LørdagHus i6775, Jakob Bondes Vej 8, Søndervig

Her på Jakob Bondes Vej 8 vil I kunne glæde jer over et feriehus, som er renoveret i 2019, og har plads til 6 personer. Så tag familien eller et vennepar under armen og nyd en ferie i skønne omgivelser og et dejligt hus.

Mange små læ-kroge og stor grund

Så snart I ankommer til feriehuset, vil I mærke feriestemningen. Det fine sorte træhus ligger dejligt på en stor lys grund, hvor det dufter af hav, lyng og fyrretræer. Feriehuset er blevet renoveret i 2019, og det fremstår rigtig hyggelig og lyst med et flot nyt køkken, hvor der er alt hvad man kan forvente med bl.a. opvaskemaskine og induktionskogeplade. Køkkenet er i åben forbindelse til stuen, som har brændeovnen til at skabe den helt rigtige feriestemning. Her er også to dejlige sofaer, hvor I kan nyde fredagsslikket, imens I streamer jeres yndlingsfilm via Chrome Casten.

På Jakob Bondes Vej 8 har I 3 soverum, fordelt med 2 dobbeltsenge og 2 enkeltsenge. Desuden er der installeret en energibesparende luft til varmepumpe.

Et hit er husets terrasser. Her er mange hyggelige læ-kroge og et overdækket område, som kan forlænge udetiden på de lune sommeraftener. Grunden er åben med en stor græsplæne, og basketballkurven og fodboldmålene står klar til mange timers sjov for både store og små feriegæster.

Oplevelsesrigt område i kanten af Vestjylland

Når I er på ferie i Vestjylland, og særligt omkring Søndervig er der masser af muligheder for gode oplevelser. I kan gå en tur ned i byen, som både byder på shopping og spisesteder. Søndervig har også de dejligste strande til de fantastiske danske sommerdage. Så tag endelig spanden og skovlen med på stranden og få bygget sandslotte med børnene.

Om sommeren kan I besøge de flotte sandskulpturer og måske tage cyklen og besøge en af gårdbutikkerne langs kystvejen. Her kan I smage på lokale råvarer og måske snuppe lidt med hjem  til aftensmaden.

Hus info 2022

Soverum: 3  
Grundareal: 2,034 m²  
Sovepladser: 6  
Indkøb: 2000 m  
Boligareal: 71 m²
Byggeår: 1986
Strand: 900 m
Hunde: Ja, max 1Bestil huset nu på www.esmark.dk. Indtast husnummer i6775 i kvik søg boksen på forsiden.
 

Bestil huset nu på www.esmark.dk. Indtast husnummer i6775 i kvik søg boksen på forsiden.

14. 08. 2022