Esmark Feriehusudlejning
+45 69 15 96 11
post@esmark.dk
esmark.dk
esmark.de

Skiftedag: FredagHus 60185, Per Knoldsvej 34, Blåvand

Dette skønne stråtækte feriehus er helt ideelt til en familieferie i den grønne natur. Her kan I bo med op til 6 personer, og hunden er også velkommen. Beliggenheden er helt i top – godt afskærmet hele vejen rundt af høje træer og buskads, og stadig ikke langt fra Blåvands centrum.

Brændeovn, varmepumpe og moderne indretning

Med ferieadresse på Per Knoldsvej 34 i Blåvand vil I straks føle jer hjemme. Det hyggelige og solide feriehus har i 2019 gennemgået en omfattende renovering og er indrettet med kærlighed – smagfulde møbler og fine detaljer hele vejen rundt.

Brændeovnen på stueetagen sørger for, at feriestemningen aldrig mangler, og de knitrende flammer spreder ikke kun god stemning, men også dejlig varme i de kølige vintermåneder.

Ud over brændeovnen får I også en energibesparende varmepumpe, så I altid har et godt rumklima.

3 soveværelse og 1 badeværelse med gulvvarme

På stueetagen ligger forældresoveværelset med dobbeltseng, og på første sal ligger yderligere 2 soveværelser med enkeltsenge. Badeværelset er udstyret med gulvvarme og en praktisk vaskemaskine samt tørretumbler. Der er også god skabsplads til jeres toiletsager.

Stor delvist aflukket terrasse, stor og afskærmet grund

Den 250 m2 store delvist lukkede terrasse er udstyret med gode havemøbler, liggestole og en grill til de lune sommeraftener. Her finder hele familien og hunden en plads i solen. I forlængelse af Terassen er der en dejlig hytte, hvor man kan trække ind hvis duggen falder. Her er plads til at 8 personer kan sidde og hygge sig rundt bordet.

Den 4.200 kvadratmeter store grund er omgivet af høje træer, der sørger for god læ og en helt ugeneret beliggenhed midt i den grønne natur. Børnene og hunden vil helt sikkert elske at gå på opdagelse eller spille bold på den velholdte græsplæne.

Både Blåvands centrum og den skønne strand ligger 700 meter fra huset – en frisk gåtur bringer jer til de mange spændende forretninger, spisesteder og lækre iscaféer, eller til det brusende Vesterhav og den endeløse vestkyst, der hele året rundt byder på nye, imponerende naturoplevelser.

Hus info 2022

Soverum: 3  
Grundareal: 4,200 m²  
Sovepladser: 6  
Indkøb: 700 m  
Boligareal: 112 m²
Byggeår: 1981
Strand: 700 m
Hunde: Ja, max 1Bestil huset nu på www.esmark.dk. Indtast husnummer 60185 i kvik søg boksen på forsiden.
 

Bestil huset nu på www.esmark.dk. Indtast husnummer 60185 i kvik søg boksen på forsiden.

6. 07. 2022