Esmark Feriehusudlejning
+45 69 15 96 11
post@esmark.dk
esmark.dk
esmark.de

Skiftedag: LørdagHus 50057, Ørnevej 26, Vejers Strand

Dette lyse og fine feriehus beliggende i Vejers Strand har plads til 6 personer og 1 hund. Feriehuset ligger på en 1.700 m2 stor grund med flere gode terrasser og masser af plads til at børn og hund kan lege og tumle. Ørnevej er et dejligt stille område, hvorfra der er kort vej til indkøb og skov- og lyngområderne.

Feriehus med 3 soveværelser, opvaskemaskine og gratis internet

I sommerhusets 2 soverum har I dobbeltsenge samt 1 soverum med 2 enkeltsenge. Badeværelset er med bruser og køkkenet med spisebord er åbent ud mod stuen. Ørnevej 26 er et dejligt feriehus med en glad og lys blanding af moderne og retro. Her er lagt op til hyggelig ferietid med familien, med brændeovn og gratis internet.

Med snakkedør i køkkenet kan I lige fra morgenstunden åbne op for fuglesang og skovduft, uden at hunden smutter ud. En yderligere terrasseudgang befinder sig i stuen. Opvaskemaskinen og vaskemaskinen overtaget de huslige pligter for jer, så I har ekstra meget tid til at slappe af og nyde ferien. 

Feriehuset har desuden en varmepumpe, og badeværelset og køkkenet er ny istandsat i 2021.

Flere gode terrasser, skøn natur, søer, lynghede og skov

Der er masser af plads til at nyde Vejers’ flotte natur og den vestjyske ro; foran feriehuset finder I en stor terrasse med gode havemøbler og grill, og på bagsiden af feriehuset er ligeledes en terrasse.

Er du til lange gåture i naturen, en lang tur langs havet, en runde om søen eller ud i lyngen og nyde duften, så er Vejers det rigtige sted for dig. Her bor du så tæt på naturen, at det ikke er usædvanligt, at kronvildtet lister forbi i haven. Vejers strand er dertil et fantastisk udgangspunkt for cykeludflugter – tag til Blåvand, Oksbøl eller op langs kysten til Henne. Fra stranden kan der fiskes efter fladfisk, og skulle de ikke bide på, så serveres der udemærkede fiskeretter i restauranterne i byen.

Hus info 2022

Soverum: 3  
Grundareal: 1,727 m²  
Sovepladser: 6  
Indkøb: 500 m  
Boligareal: 65 m²
Byggeår: 1969
Strand: 1500 m
Hunde: Ja, max 1Bestil huset nu på www.esmark.dk. Indtast husnummer 50057 i kvik søg boksen på forsiden.
 

Bestil huset nu på www.esmark.dk. Indtast husnummer 50057 i kvik søg boksen på forsiden.

17. 08. 2022