Esmark Feriehusudlejning
+45 69 15 96 11
post@esmark.dk
esmark.dk
esmark.de

Skiftedag: LørdagHus i6783, Frans Julius Vej 31, Søndervig

Dette feriehus på Frans Julius Vej 31 indbyder til en klassisk ferie ved Vestkysten ikke langt fra Søndervigs bymidte. Der er endnu kortere til stranden, hvor I kan bade i havet eller gå tur med hunden. Brændeovnen i stuen sørger for en behagelig varme – nu mangler der kun jer, for at feriestemningen bliver perfekt!

Lys og åben indretning med højt til loftet

Opholdsrummet er hjertet i huset og forbinder køkkenet med spiseområdet og stuen, hvorfra der er direkte adgang til terrassen. Brændeovnen, som står i det ene hjørne, skaber året rundt en hyggelig stemning, og I kan nyde den dejlige varme, uanset om I sidder på sofaen, ved spisebordet eller laver mad i køkkenet. Hele familien kan snakke og grine sammen på tværs af rummet.

I kan fordele jer på 3 soveværelser, og hvis I har børn med, vil de sikkert synes det er sjovt at sove i køjeseng. Indretningen med murstensvægge er videreført i soveværelserne og giver den klassiske feriehusstemning.

Den hurtige internetforbindelse gør det muligt at dele feriebillederne med dem derhjemme eller at se jeres yndlingsfilm online. I huset er der også rig mulighed for at nyde et glas vin sammen ved spisebordet eller spille brætspil sammen.

Smukke omgivelser og stranden i gåafstand

I huset på Frans Julius Vej 31 står der 2 terrasser til rådighed for jer, sådan at I kan udnytte solen på forskellige tidspunkter af dagen. Den store terrasse er indhegnet og egner sig derfor perfekt til at lade hunden få lidt frisk luft alene. På grillen kan I tilberede en lækker grillmiddag og I kan sætte jer tilrette i havemøblerne for at nyde middagen under åben himmel.

Stranden og det brusende Vesterhav ligger kun 600 meter fra feriehuset. På varme sommerdage kan I kaste jer i de blå bølger, lægge jer i sandet og solbade eller bygge sandslotte. På de mere blæsende tider af året kan I gå lange ture i den friske havluft.

For at købe ind behøver I kun at køre få minutter i bil, eller I kan cykle en tur til Søndervig gennem hedelandskabet. I Søndervig ligger der mange forretninger og indkøbsmuligheder, og I kan gå på restaurant eller café.

Hus info 2022

Soverum: 3  
Grundareal: 4,123 m²  
Sovepladser: 6  
Indkøb: 2000 m  
Boligareal: 72 m²
Byggeår: 1979
Strand: 600 m
Hunde: Ja, max 1Bestil huset nu på www.esmark.dk. Indtast husnummer i6783 i kvik søg boksen på forsiden.
 

Bestil huset nu på www.esmark.dk. Indtast husnummer i6783 i kvik søg boksen på forsiden.

5. 07. 2022