Esmark Feriehusudlejning
+45 69 15 96 11
post@esmark.dk
esmark.dk
esmark.de

Skiftedag: LørdagHus 30658, Søndervang 141, Houstrup

I naturskønne Houstrup på Søndervang 141 finder I dette dejlige feriehus, som er nyrenoveret i 2019. Skråvæggene og de synlige bjælker sætter sit helt særlige præg på huset, som er lyst og indbydende, og huset er både ideelt for jer med større og mindre børn.  

Forbrugsvenligt hus med plads og rum til hygge

Alt føles inden for rækkevidde i dette sommerhus; stue og køkken hænger fint sammen og samler helt naturligt familien. De 3 soverum samt badeværelset omkranser stue-køkkenområdet, og direkte fra stuen træder I ud på den store dejlige terrasse.

Jeres børn vil nyde at få deres egen soveafdeling og spillebule på hemsen, mens de voksne hygger sig over et glas vin til aftensmaden lige nedenunder.  

Opvaskemaskinen sørger for, at I hurtigt kan komme videre med hyggen og udendørs aktiviteter, og en varmepumpe sikrer jer, at I holder forbrugsudgifterne nede.

Aktivitet og afslapning både i haven og i nærområdet

På terrassen kan I både side afskærmet og i læ på mere blæsende dage, samtidig med at I nyder solens stråler. Med direkte udsyn til græsplænen kan I roligt smække benene op, mens ungerne og hunden boltrer sig. Til de konkurrencemindede i familien er der også god plads til udendørs spil, og den delvist overdækkede terrasse gør det muligt at lade feriedagene klinge ud under stjernerne, mens dagens indtryk bundfælder sig.

Lige i nærområdet af feriehuset på Søndervang 141 finder I forskellige udflugtsmål. Om I har lyst til en tur til Houstrup strand for at indtage bølgernes brusen, eller om det skal være Henne strand med sine butikker og sit gode udbud af spisesteder, så har I begge strande inden for kun nogle kilometers afstand. Af andre oplevelser kan bl.a. anbefales skinne cykling, badeland og Bork vikingehavn eller en tur til Filsø.  

Hus info 2022

Soverum: 3  
Grundareal: 1,274 m²  
Sovepladser: 6  
Indkøb: 2800 m  
Boligareal: 63 m²
Byggeår: 1978
Strand: 4000 m
Hunde: Ja, max 1Bestil huset nu på www.esmark.dk. Indtast husnummer 30658 i kvik søg boksen på forsiden.
 

Bestil huset nu på www.esmark.dk. Indtast husnummer 30658 i kvik søg boksen på forsiden.

5. 07. 2022