Esmark Feriehusudlejning
+45 69 15 96 11
post@esmark.dk
esmark.dk
esmark.de

Skiftedag: SøndagHus i6786, Badevej 20 B3, Søndervig

I hjertet af Søndervig finder I denne hyggelige ferielejlighed med plads til 4 personer. Med en fantastisk beliggenhed kun 250 meter fra stranden og 250 meter fra Søndervigs centrum får I her et rigtig godt udgangspunkt for ferien, og den lyse og venlige indretning med sauna og spabad er et ekstra plus.

Sauna og spabad – ren afslapning på ferien

Den charmerende ferielejlighed i to plan er ideel til den lille familie eller en romantisk ferie for to, som gerne vil bo tæt på både strand og centrum. Den lyse og hyggelige indretning sørger for en afslappende atmosfære, og brændeovnen spreder ikke kun varme, men også god feriestemning.

Stue- og spiseafdelingen med integreret køkken ligger på stueetagen og fungerer som lejlighedens hjerte og familiens mødested på ferien. Derudover finder I et stort badeværelse med sauna og spabad med toilet i et separat rum – begge med gulvvarme.

På første sal ligger begge soveværelser. Der er desuden både opvaskemaskine, vaskemaskine og tørretumbler i ferielejligheden.

Feriehus med central og strandnær beliggenhed

Fra stuen er der to udgange til terrassen, som er udstyret med gode havemøbler, liggestole og en grill. Her står intet i vejen for en dejlig sommerdag med solbadning og grillaftener i det fri.

Vil I gerne bo tæt på både stranden og centrum, så er ferieadressen på Badevej 20 B 3 helt perfekt. Kun få minutters gang fra ferielejligheden ligger diverse restauranter, butikker og aktiviteter. Her kan der både shoppes souvenirs og spises lækker softice, og aktivitetscentret Beach Bowl med bowlingbaner, fitness, tennis og minigolf byder på flere forskellige muligheder for de aktive feriegæster.

Den kilometerlange sandstrand befinder sig kun 250 meter fra ferielejligheden, og det brusende Vesterhav er en unik oplevelse hele året rundt.

Hus info 2022

Soverum: 2  
Grundareal: 120 m²  
Sovepladser: 4  
Indkøb: 250 m  
Boligareal: 90 m²
Byggeår: 2002
Strand: 250 m
Hunde: NejBestil huset nu på www.esmark.dk. Indtast husnummer i6786 i kvik søg boksen på forsiden.
 

Bestil huset nu på www.esmark.dk. Indtast husnummer i6786 i kvik søg boksen på forsiden.

6. 07. 2022