Esmark Feriehusudlejning
+45 69 15 96 11
post@esmark.dk
esmark.dk
esmark.de

Skiftedag: LørdagHus 10702, Lærkevænget 28, Bork Havn

Dette feriehus i Bork egner sig fantastisk til familieferien, især småbørnsfamilien vil elske de trygge og praktiske omgivelser. Indenfor overbeviser huset med den lyse indretning, hyggelig stemning, den store spa og den børnevenlige indretning – som også spejler sig udenfor med den store grund, gynger, sandkasse og den praktiske store lukkede terrasse. I huset må der medbringes op til 2 hunde, som sikkert vil nyde sammen med jer at gå på opdagelse i området langs Ringkøbing fjord.

Lækkert indrettet med brændeovnshygge og spabad

På Lærkevænget 28 vil I hurtigt kunne føle jer hjemme. Her har I et dejligt rummeligt køkken-alrum med masser af lyst træværk og en hygge- samt varmegivende brændeovn, som i øvrigt er forsynet med et gitter, så hverken småbørn eller hunde kan komme til skade, når ovnen buldrer, imen I hygger i sofaen foran fjernsynet eller er samlet om spisebordet til familiespil.

Praktiske detaljer som opvaskemaskine, vaskemaskine og tørretumbler gør feriedagen nem og bekvem – så der er masser af tid til afslapning, fx en tur i husets spa?

Legeredskaber og dejlig lukket terrasse

Udenfor er der masser af beskæftigelsesmuligheder for hele familien. Børnene kan tumle på grunden, tage en rutsje- eller gyngetur eller hele familien kan dyste i fodbold på græsplænen med fodboldmålene. Mindstebarnet kan I trygt lade lege i sandkassen, der står på den lukkede terrasse – hvilket også er skønt for hundeejerne, der kan lade terrassedøren stå på klem, uden at frygte at hunden smutter på eventyr.

Tag morgenkaffen med ud og find en hyggelig plads i de gode havemøbler og tank lidt morgensol imens du får løst dagens Sudoku. Når I kommer hjem fra en lang dag ved havet eller fjorden kan I tænde op i grillen og nyde aftenstilheden på terrassen.

Lærkevænget 28 ligger i Bork Havn, hvor der er en lille hyggelig gågade med blandt andet is- og grillbar. Af og til lægger fiskekutteren til ved havnen og sælger frisk fisk. Børn i alle aldre lærer at surfe i surfskolen og vikingerne pusler ved vikingehavnen. I Bork er der flere muligheder for at hoppe i fjorden og skal der større bølger til, er der 10 kilometer til den skønne Vesterhavsstrand ved Nymindegab.

Hus info 2020

Soverum: 3  
Grundareal: 957 m²  
Sovepladser: 6  
Indkøb: 1400 m  
Boligareal: 91 m²
Byggeår: 2003
Strand: 700 m
Husdyr: Ja, max 2

Gratis ydelser 2020


- Gratis vinduesvask
- Gratis vandforbrug
- Ekstra barneseng
- Ekstra barnestol (Antal 1)
- Gratis internetBestil huset nu på www.esmark.dk. Indtast husnummer 10702 i kvik søg boksen på forsiden.
 

Bestil huset nu på www.esmark.dk. Indtast husnummer 10702 i kvik søg boksen på forsiden.

24. 11. 2020