Esmark Feriehusudlejning
+45 69 15 96 11
post@esmark.dk
esmark.dk
esmark.de

Skiftedag: LørdagHus A1222, Arvidvej 256, Bjerregård

Hyggeligt feriehus, beliggende på en rolig naturgrund for enden af lille stikvej. Sommerhuset er lyst og indbydende indrettet og har plads til i alt 6 personer. Her er udgang til sydvendt lukket terrasse fra den dejlige opholdsstue, ligesom der er udgang fra køkkenet til læfyldt terrasse mod øst.

Lyst og indbydende

Et rigtig hyggeligt og pænt renoveret feriehus, holdt i lyse og indbydende farver. Feriehuset ligger på Arvidvej i Bjerregård, et lille sommerhusområde på tangen mellem Ringkøbing Fjord og Vesterhavet. Her kan du nyde den smukke natur i dejlige omgivelser. Huset er fredeligt beliggende for enden af en lille stikvej.

Plads til 6 personer

Feriehuset er indrettet til i alt 6 personer med 2 rummelige værelser med gode dobbeltsenge og et værelse, hvor ungerne kan hygge sig i en køjeseng. Pænt badeværelse med bruser. Nydeligt renoveret køkken med gode hårdehvidevarer og køleskab med fryser. Fra køkkenet er der kig ind til stuen, som er hyggeligt indrettet med gode komfortable møbler, brændeovn, fladskærm og trægulv. Fra stuen er der udgang til en dejlig lukket sydvendt terrasse.

Dejlige terrasser

Huset har en fin lukket og delvist overdækket terrasse mod syd og mod øst er der en super dejlig afskærmet morgenterrasse med masser af læ. Her kan du starte dagen med en kop kaffe og nyde den smukke natur og den friske luft. Terrasserne er udstyret med havemøbler, liggestole og grill.

Hus info 2022

Soverum: 3  
Grundareal: 1,200 m²  
Sovepladser: 6  
Indkøb: 1600 m  
Boligareal: 78 m²
Byggeår: 1979
Strand: 500 m
Hunde: NejBestil huset nu på www.esmark.dk. Indtast husnummer A1222 i kvik søg boksen på forsiden.
 

Bestil huset nu på www.esmark.dk. Indtast husnummer A1222 i kvik søg boksen på forsiden.

6. 07. 2022