Esmark Feriehusudlejning
+45 69 15 96 11
post@esmark.dk
esmark.dk
esmark.de

Skiftedag: LørdagHus K6796, Klevevej 41E, Lodbjerg Hede

Dette femstjernede feriehus på Lodbjerg Hede blot 1,2 km fra Vesterhavet er helt ideelt til feriegæsten, der holder af at holde ferie i luksuriøse omgivelser. Feriehuset er stilfuldt indrettet med moderne interiør, 3 badeværelser, sauna og badekar. Den lukkede terrasse er perfekt til hundeejerne, og 2 hunde er tilladt i feriehuset.

Luksuriøst feriehus med sauna, badekar og 3 badeværelser

Lyse farver, lækre møbler, højt til loftet og store vinduer, der inviterer solen indenfor – på Klevevej 41E har man gjort sig umage for at skabe en indbydende og rummelig atmosfære og en stilfuld rød tråd, der går igen i hele feriehuset, som er opført i 2019.

Feriehusets 3 badeværelser sørger for, at der aldrig er kø til toilettet, og det er også på det ene badeværelse, I får mulighed for at nyde lidt ekstra wellness i saunaen og badekarret. Der findes næppe bedre måder at tanke nye kræfter på efter en dag i den friske havluft!

Opholdsrummet bliver feriens mødested. Her er stue, spiseafdeling og køkken samlet i ét stort fællesrum med brændeovnen i centrum. Når dagen går på hæld, og mørket sænker sig over jer, sørger de knitrende flammer for den hyggeligste feriestemning.

Stor, lukket terrasse med overdækning og udsigt til fiskesø

Der er flere udgange til den store terrasse, hvor der både er mulighed for at sidde i solen og i skyggen. Både mod øst og vest er der en overdækket del, og terrassen er desuden lukket hele vejen rundt, så hundene ikke begynder at gå på opdagelse i området på egen hånd.

Er der lystfiskere blandt familiemedlemmerne, har feriehuset en helt perfekt beliggenhed. Fra terrassen har I udsigt til Lodbjerg Hedes fiskesø, som ligger lige ved siden af feriehuset. Måske skal I prøve lykken en dag og forsøge selv at fange aftensmaden?

Det brusende Vesterhav befinder sig kun få minutters kørsel eller en lille gåtur fra ferieadressen og det samme gør Søndervigs ferieby med et spændende udvalg af aktiviteter, spisesteder og butikker.

Hus info 2022

Soverum: 3  
Grundareal: 2,316 m²  
Sovepladser: 6  
Indkøb: 1000 m  
Boligareal: 115 m²
Byggeår: 2019
Strand: 1200 m
Hunde: Ja, max 2Bestil huset nu på www.esmark.dk. Indtast husnummer K6796 i kvik søg boksen på forsiden.
 

Bestil huset nu på www.esmark.dk. Indtast husnummer K6796 i kvik søg boksen på forsiden.

16. 08. 2022