Esmark Feriehusudlejning
+45 69 15 96 11
post@esmark.dk
esmark.dk
esmark.de

Skiftedag: LørdagHus i6809, Lodbergsvej 287, Søndervig

Er I glade for luksus og wellness, og vil I gerne bo i gåafstand fra stranden og Søndervigs centrum? Så er Lodbergsvej 287 den helt rigtige ferieadresse til jer. Det stilfulde feriehus til 6 personer er blandt andet indrettet med sauna og spabad, og beliggenheden 150 meter fra stranden og 400 meter fra byen er der intet, der ikke kan nås til fods.

Stråtækt feriehus med wellnessfaciliteter og gulvvarme i stuen

I det stråtækte feriehus i Søndervig er rammerne sat for en ferie i ekstraordinære omgivelser. Med højt til loftet, store vinduer og lyse farver er der gjort meget for, at I skal føle jer godt tilpas, og den moderne og stilfulde indretning vil alles smag.

Et af feriehusets highlights finder I på det største af 2 badeværelser – det er nemlig indrettet med både sauna og spabad, så I kan forkæle jer selv lidt ekstra på ferien. I varmen kan I tanke ny energi langt væk fra den travle hverdag.

Med gulvvarme i stuegulvet kommer I aldrig til at fryse, heller ikke i de frostklare vintermåneder eller på en blæsende efterårsdag. Brændeovnen tilfører den klassiske feriestemning, og de knitrende flammer gør det endnu hyggeligere at sidde indenfor i varmen, når vinden rusker udenfor.

Fantastisk beliggenhed tæt på strand og by

Rundt om feriehuset går en dejlig terrasse til solbadning i liggestolene. Der er selvfølgelig en grill, så I kan spise en lækker middag rundt om havebordet på de dejlige lune sommeraftener.

Feriehusets beliggenhed er helt fantastisk. Vesterhavet ligger kun 150 meter væk, og på en stille dag kan I nærmest høre bølgernes brusen, når I sidder på terrassen. Den kilometerlange sandstrand indbyder til lange gåture i den friske havluft, og både børnene og hundene vil elske at udforske stranden.

Søndervigs centrum befinder sig kun få minutters gang fra ferieadressen, og her er noget for alle – både spændende forretninger, restauranter og de lækreste iscaféer.

Hus info 2020

Soverum: 3  
Grundareal: 1,400 m²  
Sovepladser: 6  
Indkøb: 400 m  
Boligareal: 120 m²
Byggeår: 2020
Strand: 150 m
Husdyr: Ja, max 2

Gratis ydelser 2020


- Gratis slutrengøring incl. vinduesvask
- Gratis vandforbrug
- Gratis internetBestil huset nu på www.esmark.dk. Indtast husnummer i6809 i kvik søg boksen på forsiden.
 

Bestil huset nu på www.esmark.dk. Indtast husnummer i6809 i kvik søg boksen på forsiden.

1. 06. 2020