Esmark Feriehusudlejning
+45 69 15 96 11
post@esmark.dk
esmark.dk
esmark.de

Skiftedag: LørdagHus A1794, Arvidvej 280, Bjerregård

På Arvidvej 280 ligger dette hyggelige feriehus med en fin beliggenhed på en naturgrund for enden af en lille sidevej tæt på Vesterhavet. Sommerhuset er meget fint indrettet og pænt møbleret med sans for kvalitet. Her er 3 gode soverum med 2 dobbeltsenge og 2 enkeltsenge. Sommerhuset er udstyret med gratis internet og har en stor afskærmet terrasse.

Velindrettet sommerhus med brændeovn

Dette hyggelige feriehus på den store naturgrund er særdeles velindrettet med lyse rum og møbleret med sans for kvalitet. Den store lyse stue i forbindelse med det veludstyrede køkken fra 2014 har brændeovnen som det naturlige midtpunkt for familiens hyggestunder. De 3 soverum er indrettet med 2 komfortable dobbeltsenge og 2 enkeltsenge. Her er også et godt badeværelse med gulvvarme og bruser. Benyttelse af det trådløse internet er ganske gratis.

Stor afskærmet terrasse

Sommerhusets store velafskærmede terrasse mod både øst, syd og vest er udstyret med gode havemøbler, liggestole og grill, hvor måltidet kan tilberedes, mens børnene leger i sandkassen. Her er også et legetårn med rutsjebane og gynge – et hit blandt de yngste i familien. Fra terrassen er der en skøn udsigt over de store hedearealer og klitterne ved Vesterhavet ligger kun få minutters gang fra feriehuset.

Beliggende i naturskønt område

Med beliggenheden på det naturskønne Holmsland Klit er det oplagt at lade dagsturen gå rundt om Ringkøbing Fjord eller til Hvide Sande, hvor der findes gode muligheder for lystfiskeri eller til surfpladserne langs fjorden. Stranden ligger blot 450 meter fra sommerhuset, og i Bjerregård finder I også en lokal købmand.

Hus info 2022

Soverum: 3  
Grundareal: 1,201 m²  
Sovepladser: 6  
Indkøb: 1600 m  
Boligareal: 80 m²
Byggeår: 1979
Strand: 450 m
Hunde: Ja, max 2Bestil huset nu på www.esmark.dk. Indtast husnummer A1794 i kvik søg boksen på forsiden.
 

Bestil huset nu på www.esmark.dk. Indtast husnummer A1794 i kvik søg boksen på forsiden.

16. 08. 2022