Esmark Feriehusudlejning
+45 69 15 96 11
post@esmark.dk
esmark.dk
esmark.de

Skiftedag: LørdagHus 50050, Kratvej 12, Vejers Strand

Du har brug for en pause fra hverdagen og afslapning i den smukke natur Vejers, så er dette lille hus på Kratvej 12 et godt valg.

Brændeovn, badeværelse med gulvvarme

Hvad der ikke mangler i et rustikt og typisk dansk sommerhus, er brændeovn. Uanset hvordan vejret er, har du det hyggelig varmt. I badeværelset er der gulvvarme, så du behøver ikke at være bange for at få kolde fødder her. Husets indretning er meget individuel og personlig, hvilket er både spændende og hyggelig. Der er hyggelige opholdsområder i stuen, og køkkenet er renoveret i 2021

Tre soveværelser, gratis internet

I alt har du 75 m2 boligareal til rådighed. Tre soveværelser, et med en dobbeltseng og to med to enkeltsenge hvor du har mulighed for at trække dig tilbage og nyde roen, sove længe eller læse i en spændende bog. Takket være den hurtige internetforbindelse er du stadig opdateret, og hvis du ønsker det, kan du deltage i begivenhederne i den store verden.

Her er det perfekte sted at glemme hverdagen og finde tilbage til det væsentlige. Tilbring god tid sammen, spille kort igen eller tilbring mange timer i den friske luft.

Stor grund omgivet af træer og buske

Huset er beliggende på en stor grund afskærmet med træer og buske. Selv havet med den vidunderligt brede og smukke hvide sandstrand er inden for gåafstand. Når der er vest vind kan du høre havet, og den saltede luft giver den ultimative stil til din frisure.

Vejers er et lille, meget populært feriested på den danske vestkyst. Den hyggelige cafe midt i byen er bestemt et besøg værd. Her kan du sidde i hyggelige omgivelser, se på naturen eller byens pulserende liv.

 

Hus info 2022

Soverum: 3  
Grundareal: 2,000 m²  
Sovepladser: 6  
Indkøb: 700 m  
Boligareal: 70 m²
Byggeår: 1970
Strand: 400 m
Hunde: NejBestil huset nu på www.esmark.dk. Indtast husnummer 50050 i kvik søg boksen på forsiden.
 

Bestil huset nu på www.esmark.dk. Indtast husnummer 50050 i kvik søg boksen på forsiden.

17. 08. 2022