Esmark Feriehusudlejning
+45 69 15 96 11
post@esmark.dk
esmark.dk
esmark.de

Skiftedag: LørdagHus F4660, Dakotavej 53, Hvide Sande

I stemningsfulde Hvide Sande på Dakotavej 53 ligger dette hyggelige feriehus med en unik placering tæt på både fjord og strand. Huset blev renoveret i 2015 og byder på masser af lys, luft og god plads til 5 feriegæster. Specielt for dette hus er den dejlige have og et praktisk bryggers.

Lyst og venligt hus med vaskemaskine, opvaskemaskine og bryggers

Køkken og stue er forbundet i dette hus og fungerer som feriens samlingspunkt med det charmerende spisehjørne, behagelige sofaer til at slænge sig i, samt udgang til både afskærmet terrasse og til haven. Huset er gennemsyret af lyse farver og en hjemlig stil med fine detaljer, der henleder tankerne på den rå natur, som I i Hvide Sande er omgivet af.

Med tre gode soverum og et badeværelse er der alt det, I som familie har brug for, og I køkkenet finder I både opvaskemaskine og mikroovn. I tillæg har dette sommerhus et praktisk bryggers, hvor I finder vaskemaskine og fryser og også kan komme af med vådt overtøj og grej.  

Ideelt hus til den udeglade familie

Er I til udeliv, er dette hus helt perfekt med sin græsplæne med plads til leg og spil. Hertil kommer både en overdækket terrasse og et lille indergårdsmiljø, så der er rig mulighed for at spise ude og nyde sommeraftenerne eller finde en skøn lækrog til en læsestund. Ud fra stuen er der skabt den perfekte solbadningsterrasse, hvor I kan ligge afskærmet og uforstyrret og nyde solens stråler. Både den aktive og den afslappende familieferie kan altså gå hånd i hånd her.  

Med sin beliggenhed kan I komme til såvel stranden som fjorden til fods, og I har heller ikke langt til Hvide Sandes centrum med butikker, restauranter og en em af ægte fiskerby. I kan købe friskfanget fisk med hjem til frokost, gå en lang tur langs stranden eller køre på udflugt ud i nærområdet med sine mange oplevelsesmuligheder.

Hus info 2022

Soverum: 3  
Grundareal: 550 m²  
Sovepladser: 5  
Indkøb: m  
Boligareal: 96 m²
Byggeår: 1961
Strand: 650 m
Hunde: NejBestil huset nu på www.esmark.dk. Indtast husnummer F4660 i kvik søg boksen på forsiden.
 

Bestil huset nu på www.esmark.dk. Indtast husnummer F4660 i kvik søg boksen på forsiden.

5. 07. 2022