Esmark Feriehusudlejning
+45 69 15 96 11
post@esmark.dk
esmark.dk
esmark.de

Skiftedag: LørdagHus E4713, Gyvelvej 11, Årgab

Spændende feriehus, opført 2019 i sten, – beliggende på Gyvelvej 11, i Årgab, lige syd for Hvide Sande. Huset ligger midt i det fantastiske klitlandskab og tæt på yderste klitrække og stranden.  

Her har I alle muligheder for afslapning og en skøn ferie. Ligegyldigt om er til Vesterhavet, Fjorden, det smukke klitlandskab – eller til det aktive liv i Hvide Sande by, som ligger 3 km væk

Lys og lækker indretning, med 2 badeværelser

Huset er her til 6 personer, opført i gode materialer og hyggeligt indrettet, lyst og stilfuldt. Her er fint plads til 2 familier, eftersom her er hele 2 badeværelser.

Det åbne, lyse og velindrettede opholdsrum er husets centrum. Køkkenafdelingen er flot og praktisk indrettet med bl.a. stor fryser (125 L.), opvaskemaskine og mikroovn.

Store vinduespartier mod syd bidrager med et godt lys i huset og en fantastisk udsigt, som man kun kan blive i godt humør af. Man får ”naturen er helt ind i stuen”.

De 2 badeværelser er begge med gulvvarme og bruseniche. Fra det ene badeværelse er der desuden adgang til en sauna.  

Har man ikke lige pakket alt det helt rigtige til det danske vejr, er her hjælp at hente, for der er selvfølgelig både er vaskemaskine og tørretumbler i huset. Naturligvis finder I også en energireducerende varmepumpe her.

Alle gulve er med flot og praktisk trælaminat, som fuldender den lyse og skandinaviske stil.

Se solnedgangen og hør havets brusen fra terrassen

Terrasserne rundt om huset giver rig mulighed for at og nyde solen, naturen og Vesterhavet. – Den ultimative nydelse og ren afslapning må være en veltilberedt grillmiddag på terrassen, et godt glas vin og at se solnedgangen farve himlen orangerød over klitterne – med havets brusen og salte duft i baggrunden.

Vil man nyde solnedgangen på stranden, er er kun 150 meter til vandet, perfekt til en lille aftentur.

Oplevelserne er lige udenfor døren

I bor midt i den skønne natur – og området her er kendetegnet ved gode cykelstier – igennem sommerhusområdet – væk fra vejen og lige bag klitterne. Er man til aktiv ferie, er en cykeltur til Hvide Sande (3 km) oplagt. Her er masser af oplevelser – I kan evt. besøge Fiskeriets hus, Fiskeriauktionen – eller gå rundt på havnen, se på butikker og cafeer – og mærke stemningen her i Danmarks vestligste Fiskeriby.

Hus info 2020

Soverum: 3  
Grundareal: 1,472 m²  
Sovepladser: 6  
Indkøb: 2000 m  
Boligareal: 125 m²
Byggeår: 2020
Strand: 150 m
Husdyr: Ja, max 1

Gratis ydelser 2020


- Gratis slutrengøring incl. vinduesvask
- Gratis vandforbrug
- Gratis internetBestil huset nu på www.esmark.dk. Indtast husnummer E4713 i kvik søg boksen på forsiden.
 

Bestil huset nu på www.esmark.dk. Indtast husnummer E4713 i kvik søg boksen på forsiden.

24. 11. 2020