Esmark Feriehusudlejning
+45 69 15 96 11
post@esmark.dk
esmark.dk
esmark.de

Skiftedag: SøndagHus D3779, Tornbjerrevej 2, Haurvig

Skønt beliggende mellem hav og fjord på Tornbjerrevej 2 i Haurvig finder I dette hyggelige feriehus med plads til 6 personer og familiens firebenede ven. Med udsigt over markerne fra køkkenet og dejligt omkranset af buskads, kan I nyde familieferien og naturen omkring jer og med blot 1000 meter til både hav og fjord, indbyder omgivelserne til gåture, strandliv og aktiviteter.

Gode faciliteter både inde og ude

Dette hyggelige sommerhus har alt, hvad I som familie praktisk har brug for med vaskemaskine, tørretumbler, opvaskemaskine og mikroovn. Med internet, radio m/CD og fladskærms-TV er der sørget for underholdningen til rolige stunder eller regnvejrsdage. Brændeovnen midt i stuen giver en behagelig varme samt en helt særlig feriestemning. I kombination med husets varmepumpe vil jeres forbrugsbudget ikke stikke af.

Samlingspunktet i huset er den lyse og venlige stue, og i naturlig forlængelse af stuen kan I gå direkte ud på den store delvist overdækkede og delvist afskærmede terrasse. Her kan slænge jer i en lænestol, mens ungerne leger på plænen i gyngerne og sandkassen, og terrassen er ligeledes ideel til grillaftener og et glas i hånden, mens dagens oplevelser vendes.   

De 3 lyse soverum giver god plads til hele familien. Badeværelset er lækkert med gulvvarme, sauna og spa, og her kan I tilbringe nogle afslappende stunder.  

Midt i den skønne vestjyske natur

Feriehusområdet Haurvig ligger helt fantastisk i den vestjyske natur mellem Nymindegab og Hvide Sande. Det tager ikke lang tid at komme til Søndervig og Ringkøbing mod nord eller Bork og Henne mod syd, hvilket åbner for en palette af oplevelses- og aktivitetsmuligheder i nærområdet; om det er strand, surfing, shopping, vikingemuseum eller natur pur.

Hus info 2022

Soverum: 3  
Grundareal: 3,497 m²  
Sovepladser: 6  
Indkøb: 7000 m  
Boligareal: 79 m²
Byggeår: 2003
Strand: 1000 m
Hunde: Ja, max 1Bestil huset nu på www.esmark.dk. Indtast husnummer D3779 i kvik søg boksen på forsiden.
 

Bestil huset nu på www.esmark.dk. Indtast husnummer D3779 i kvik søg boksen på forsiden.

17. 08. 2022