Esmark Feriehusudlejning
+45 69 15 96 11
post@esmark.dk
esmark.dk
esmark.de

Skiftedag: FredagHus i6834, Jens Jensens Vej 64, Søndervig

Dette 6 personers-sommerhus i Søndervig er arkitekttegnet og energivenligt med en moderne indretning, bl.a. wellnessbadeværelse, panoramasauna og udendørs bruser tilpasset den over 3.000 m2 lyngbeklædte naturgrund, som ligger i 1. klitrække kun 75 meter fra stranden! Der er fokus på lys, udsyn og enkelthed, hvilket giver en helt speciel atmosfære. 

Gennemlyst opholdsstue med pejs, fantastisk udsigt og egen sauna

Dette femstjernede feriehus byder med sine store vinduespartier på en unik atmosfære. Hele opholdsstuen er gennemlyst, og I har en fantastisk udsigt mod klitterne. Især ved solnedgang og i den kolde årstid med varmen fra pejsen opstår der en romantisk stemning.

Uanset om I slapper af på sofaen eller laver mad i det moderne køkken, er I altid sammen og kan planlægge feriens udflugter. Fra de 3 rummelige soveværelser med loft til kip er der udgang til grunden, og fra master bedroom er der direkte adgang til en skøn morgenterrasse.

I wellness-badeværelset med badekar og dobbeltbruser kan I glemme den travle hverdag med et dejligt varmt bad eller en tur i saunaen. Fra saunaen er der desuden en uhindret panoramaudsigt over klitlandskabet.

Sommerhuset er energivenligt og udstyret med både højhastighedsinternet og fladskærms-tv med parabol.

Udendørsbruser og kun 75 meter til havet

Beliggenheden på Jens Jensens Vej 64 er helt ugeneret, og I har adgang til den høje klit bag sommerhuset med en forrygende udsigt over Ringkøbing fjord og Vesterhavet.

Der er også kun 75 meter til stranden. Efter en dukkert i havet eller på de varme sommerdage kan I få et forfriskende bad i udebruseren. 

Åbne, ugenerede terrasser med mulighed for aflukning

Der er åbne, ugenerede terrasser på begge sider af sommerhuset, afskærmet af den kuperede klitgrund, så I er sikret læfyldte omgivelser, når solen skal nydes. For hundeejerne er der mulighed for at aflukke terrassen med trådhegn. Så skal I ikke bekymre jer om, hvad jeres firbenede venner laver, mens I slapper af i solen.

Der er også en el-lademulighed ved sommerhuset.

Gode muligheder for cykelture og besøg i Søndervigs ferieby

Havet ligger kun et stenkast væk og indbyder til friske spadsereture, som også de 2 firbenede feriegæster helt sikkert vil elske. Har I lyst til en cykeltur, kan I låne cykler ved Søndervig Funbikes.

Til Søndervigs centrum er der ca. 2 km. Den charmerende by byder på god underholdning med sine mange butikker, små caféer og lækre restauranter.

Hus info 2022

Soverum: 3  
Grundareal: 3,063 m²  
Sovepladser: 6  
Indkøb: 2000 m  
Boligareal: 120 m²
Byggeår: 2020
Strand: 75 m
Hunde: Ja, max 2Bestil huset nu på www.esmark.dk. Indtast husnummer i6834 i kvik søg boksen på forsiden.
 

Bestil huset nu på www.esmark.dk. Indtast husnummer i6834 i kvik søg boksen på forsiden.

14. 08. 2022