Esmark Feriehusudlejning
+45 69 15 96 11
post@esmark.dk
esmark.dk
esmark.de

Skiftedag: LørdagHus 60058, Poul Thøstesensvej 18, Blåvand

Er I på udkig efter et feriehus ud over det sædvanlige? Dette fantastiske luksussommerhus i Blåvand har alt, hvad feriehjertet begærer. Sommerhuset er opført i 2020 og byder på kvalitetsbevidste og stilfulde omgivelser med blandt andet infrarød sauna, spabad, aktivitetsrum, gulvvarme i hele huset og en lækker terrasse med udendørs spabad og sauna!

Moderne luksusferie med sauna, spabad, bordtennis og billard

Det luksuriøse sommerhus på Poul Thøstesensvej 18 har plads til helt op til 10 personer. Her er rammerne sat for en fantastisk ferie i de lækreste omgivelser. Sommerhuset er indrettet i moderne stil med fokus på kvalitet, og med en stilfuld rød tråd, der går igen i alle feriehusets rum.

Ligegyldigt hvad I forbinder med en god ferie – wellness og velvære, samvær, hygge og spil –, får I her alt, hvad feriehjertet begærer. Det største af luksushusets 2 badeværelser er indrettet med infrarød sauna og spabad, og i den ene ende af feriehuset finder I aktivitetsrummet, hvor I kan udfordre hinanden på kryds og tværs med både PlayStation 4, elektronisk dart, bordtennis og naturligvis billard.

De smukke trægulve med gulvvarme afrunder billedet af et dejligt og bekvemt kvalitetshus, hvor der med opvaskemaskine, vaskemaskine, tørretumbler og en hurtig og stabil internetforbindelse er tænkt på det hele.

Stor, delvist overdækket terrasse med sauna, udespa og udendørs bruser

Med til feriehuset hører en stor, delvist overdækket terrasse, hvor alle 10 feriegæster uden problemer finder et dejligt spot i solen. Der er selvfølgelig sørget for godt med havemøbler og gode liggestole, så I kan udnytte de skønne sommerdage til fulde, og under den udendørs bruser kan I skylle sandet af fødderne efter en tur på stranden.

Terrassen byder desuden på et af sommerhusets absolutte highlights; her står det store udendørs spabad med plads til 6 personer. Der findes næppe en bedre måde at slutte dagen af på, end med en wellness-session i den boblende jacuzzi under den klare stjernehimmel.

Med ferieadresse på Poul Thøstesensvej har I desuden en skøn beliggenhed med gåafstand til både Blåvands centrum og den dejlige sandstrand. Shopping, indkøbsmuligheder, lækre spisesteder og diverse seværdigheder og aktiviteter findes alt sammen inden for 1 kilometers radius.

Hus info 2021

Soverum: 5  
Grundareal: 1,741 m²  
Sovepladser: 10  
Indkøb: 300 m  
Boligareal: 167 m²
Byggeår: 2020
Strand: 1200 m
Husdyr: NejBestil huset nu på www.esmark.dk. Indtast husnummer 60058 i kvik søg boksen på forsiden.
 

Bestil huset nu på www.esmark.dk. Indtast husnummer 60058 i kvik søg boksen på forsiden.

23. 10. 2021