Esmark Feriehusudlejning
+45 69 15 96 11
post@esmark.dk
esmark.dk
esmark.de

Skiftedag: SøndagHus H5846, Opstrupsvej 50, Klegod

Leder I efter et feriehus med mulighed for både at slappe af og for at være aktiv både inden døre, men også udenfor? Så er dette luksusferiehus fra 2020 på Opstrupsvej 50 i Klegod noget for jer. For enden af en stikvej lige op til et beskyttet naturområde er der masser af ro at finde i dette lækre sommerhus. Blandt de fede feriehighlights er blandt andet et aktivitetsrum med billardbord, arkadespillemaskine, en sauna og en stor, lækker terrasse med vildmarksbad. I dette feriehus er der plads til hele familien og familiens 2 hunde er også velkomne!

Moderne og rummeligt luksussommerhus med brændeovn og sauna

Den moderne indretning med lyse farver og moderne kvalitetsmaterialer giver feriehuset en indbydende atmosfære. De to store vinduer i kip i køkkenet og det store vinduesparti i stuen giver et skønt lysindfald i huset. Disse fremhæver luksushusets fine detaljer og rummeligheden endnu mere.

I aktivitetsrummet er der rig mulighed for at dyste i en gang pool, eller evt. forsøge sig på en af de 1300 spil, der findes på arkade-spillemaskinen.

På det ene af feriehusets to badeværelser er der adgang til en lækker sauna, hvor I kan varme jer og tanke nye kræfter efter en forfriskende gåtur i den salte havluft.

Brændeovnens placering i stuen og gulvvarmen i hele sommerhuset gør, at varmen hurtigt breder sig. I hyggehjørnet ved siden af brændeovnen kan man nyde flammerne i fred og ro – og samtidigt falde i staver over den skønne udsigt til det vestjyske klitlandskab. Der er ligeledes rig mulighed for at slappe af og nyde stilhenden, hvis du kravler på hemsen, og kigger ud over fjorden og det skønne område.

I det åbne køkken er der god plads til madlavningen, eller plads til bagning med børnene.

Ankommer du med elbil? Så kan du straks sætte den til opladning ved el-udtaget, der sidder på huset.

Stor, lækker terrasse med delvis overdækning og vildmarksbad

Den store åbne terrasse med Jatoba-brædder byder på mange siddemuligheder og giver god plads til at ligge i solen og slappe af. Den delvist overdækkede terrasse skaber behagelige omgivelser at sidde i, også når Vestkysten en gang imellem viser sig fra sin bedste side med  sin friske vestenvind.

Vildmarksbadet er stjernen på denne skønne terrasse. Her kan I virkelig få lov til at slappe af og nyde jeres ferie. Imens kan børnene boltre sig løs på de forskellige aktiviteter, i sandkassen eller på det store legetårn. Hundene vil garanteret også elske naturen og al den plads, der er rundt om sommerhuset.

Ønsker i lidt fred og ro i den skønne natur, så tag et øjeblik på bænken, hvor der er rig mulighed for at nyde omgivelserne og den fantastiske natur.

Rolig beliggenhed lige ved siden af et beskyttet naturområde

Sommerhusets beliggenhed og størrelsen af grundstykket på over 1700 kvadratmeter giver mulighed for masser af lange gåture i klitlandskabet. Med en rask gåtur på 700 meter når I til den kilometerlange strand, som er fantastisk hele året rundt.

Hus info 2022

Soverum: 3  
Grundareal: 1,736 m²  
Sovepladser: 6  
Indkøb: 5000 m  
Boligareal: 150 m²
Byggeår: 2020
Strand: 700 m
Hunde: Ja, max 2Bestil huset nu på www.esmark.dk. Indtast husnummer H5846 i kvik søg boksen på forsiden.
 

Bestil huset nu på www.esmark.dk. Indtast husnummer H5846 i kvik søg boksen på forsiden.

14. 08. 2022