Esmark Feriehusudlejning
+45 69 15 96 11
post@esmark.dk
esmark.dk
esmark.de

Skiftedag: LørdagHus 60211, Sønder-Vasevej 46A, Blåvand

Leder I efter et strandnært, centrumsnært og hyggeligt sommerhus til den næste skønne sommerhusferie? Så er Sønder-Vasevej 46A måske den helt rigtige ferieadresse for jer. Det velholdte sommerhus i Blåvand ligger kun 350 meter fra stranden og 300 meter fra byen og har ikke kun plads til 6 personer, men også op til 2 hunde.

Velholdt træsommerhus i klassisk sommerhusstil

Så snart I træder inden for døren, kan I mærke den klassiske sommerhusstemning brede sig. Sommerhuset oser af charme med sine synlige loftsbjælker og lyse træfarver, og den detaljerige indretning skaber en hjemlig atmosfære. Her er lagt vægt på, at I skal have en afslappende ferie i hyggelige omgivelser.

I stuen står sommerhusets brændeovn, som altid er en ægte stemningsspreder. Badeværelset er udstyret med gulvvarme, og der er både opvaskemaskine, vaskemaskine og tørretumbler.

Fantastisk beliggenhed i Blåvand, få minutter fra strand og by

Sommerhuset har ikke kun et hyggeligt indre, der leder tankerne hen på den klassiske sommerhusferie. Også beliggenheden hjælper godt på vej. Her får I masser af grøn natur, som kan nydes fra den delvist overdækkede terrasse, og der er sørget for gyngestativ og sandkasse til de yngste feriegæster. Både børnene og hundene vil elske den store græsplæne, hvor de kan lege løs, mens I slapper af i solen.

I kommer til at bo kun 350 meter fra Blåvands flotte badestrand og 300 meter fra feriebyen, der har alt fra indkøb og shopping til lækre spisesteder og iscaféer. I er altså kun få minutters gang væk fra en dukkert eller en lækker softice – hvad mere har man brug for?

Hus info 2022

Soverum: 3  
Grundareal: 1,573 m²  
Sovepladser: 6  
Indkøb: 300 m  
Boligareal: 86 m²
Byggeår: 1985
Strand: 350 m
Hunde: Ja, max 2Bestil huset nu på www.esmark.dk. Indtast husnummer 60211 i kvik søg boksen på forsiden.
 

Bestil huset nu på www.esmark.dk. Indtast husnummer 60211 i kvik søg boksen på forsiden.

16. 08. 2022