Esmark Feriehusudlejning
+45 69 15 96 11
post@esmark.dk
esmark.dk
esmark.de

Skiftedag: FredagHus 52067, Bjørnedalen 27, Grærup Strand

Hvor det dufter af lyng og hav, hvor lærken triller, og hvor der både er langt mellem husene og mellem badelagnerne på stranden, finder du dette skønne 4-stjernede sommerhus.

Bjørnedalen 27 i Grærup er et rigtigt flot feriehus, renoveret i 2020. Her er der kælet om detaljerne, så den rigtige feriehusstemning er bevaret. Dog har  moderne facilitetter fundet vej, så I ikke behøver give afkald på den daglige luksus, som et moderne badeværelse med gulvvarme og et smart køkken med bl.a. opvaskemaskine kan give jer.

Gratis internet og et lækkert indgangsområde med vaskemaskine er naturlige bestanddele, når livet skal være nemt og bekvemt.

Moderne og bekvemt, lyst, venligt og hyggeligt

Stearinlys på sofabordet og hyggesnak fra spisebordet, hvor der er gang i et spil kort. Du sidder tilbagelænet i den store sofa med en bog på skødet og nyder stemningen. Sådan kunne en aften udspille sig i dette sommerhus, som indbyder til hygge og samvær med et stort sofahjørne.

Flokken kan samles til hygge omkring måltiderne ved det store spisebord. Feriehusets store vinduer giver et skønt lysindfald og udsigt til de lyngbeklædte klitter. Brændeovnen kan ikke varme stuen op, den er kun til hygge

Sommerhuset på Bjørnedalen 27 har 3 soveværelser, som alle er indrettet med dobbeltsenge – en lidt større (160×200) og 2 senge med 140×200.

Badeværelset er med bruser og naturligvis gulvvarme. Sommerhuset er både smukt og praktisk indrettet, således at der er et godt indgangsområde med skabs- og bordplads og muligheden for at sidde ned, imens skoenes sløjfer skal bindes.

Hængekøjeromantik med lærkesang og duften af lyng

Fra stuen kommer I ud på det store fantastisk terrassedæk, der omkranser feriehuset. Her er der sørget for både ly og læ, så I kan nyde hver en solstråle og kan tilbringe mange timer med solbadning eller grillhygge. For en absolut naturoplevelse kan I lægge jer til rette i hængekøjen og bare nyde nærheden til naturen, der i sommermånederne her i Grærup er fyldt med lærkesang og duften af lyng.

Imens I således nyder feriedagene, står bilen, cyklen og barnevognen tørt og godt i feriehusets carport.

Grærup – strand og hedelandskab, cykelsti og fiskesø

Elsker du ensomme strande, så er Grærup et rigtigt godt bud. Du kan gå langs stranden til den næste badeby Vejers, spise en is og tage turen gennem skov og den lyngbeklædte hede tilbage. Også for cykelentusiasterne er Grærup et hit – cykelsti nummer 1 begynder næsten lige ved sommerhuset, og en tur til nærmeste by, Oksbøl, er nemt klaret. Tag fiskestangen med og prøv lykken med at fange en af de store velsmagende ørreder fra den smukke Grærup fiskesø – en dejlig naturoplevelse og måske er det derefter fisk, der skal på grillen?

Hus info 2022

Soverum: 3  
Grundareal: 1,542 m²  
Sovepladser: 6  
Indkøb: 7000 m  
Boligareal: 74 m²
Byggeår: 1978
Strand: 600 m
Hunde: NejBestil huset nu på www.esmark.dk. Indtast husnummer 52067 i kvik søg boksen på forsiden.
 

Bestil huset nu på www.esmark.dk. Indtast husnummer 52067 i kvik søg boksen på forsiden.

14. 08. 2022