Esmark Feriehusudlejning
+45 69 15 96 11
post@esmark.dk
esmark.dk
esmark.de

Skiftedag: LørdagHus 30293, Kirkeflod 98, Houstrup

Planlægger du en rigtig sommerhusferie ved Vestkysten sammen med familien eller kæresten, så er dette traditionelle feriehus i Houstrup værd at kigge på. En terrasse med gode læ-forhold og en dejlig stor naturgrund med gynger og plads til leg indbyder til masser af frisk luft, imens god plads, en hyggelig indretning og en energibesparende varmepumpe garanterer for hygge indendørs.

Godt beliggende familievenligt sommerhus med brændeovn

Beliggende på en dejlig grund tæt på skovområdet ved Blåbjerg Plantage er sommerhuset på Kirkeflod 98 idel til afslapnings- eller familieferien – gerne med hund.

I det store køkken er det ingen sag at trylle lækre ferieretter frem, som kan nydes ved spisebordet, hvor der også er perfekt plads til familiespil på regnvejrsdage eller hyggeaftener. Du kan også sætte dig rette i den bekvemme lænestol foran brændeovnen og nyde lidt tid til ro og fordybelse.

3 soverum, bad med gulvvarme og vasketårn

De 3 soverum har dobbeltsenge og er rummelige med god plads til opbevaring. Der er ingen kolde tæer efter badeværelsesbesøg, da der er installeret gulvvarme. I badeværelset står desuden vaskemaskine og tørretumbler til rådighed, så jeres håndklæder og tøj hurtigt er klart igen til nye ture med mange oplevelser ved stranden og i skoven.

Stor indhegnet grund med legeredskaber

Husk bold eller andre legeredskaber! For på den store grund er der masser af plads til leg. Og imens de voksne slapper af på terrassen eller tænder op for grillen, kan de små hygge sig på gyngerne, i sandkassen eller gå på opdagelse på grunden, og måske endda finde et klatretræ eller bygge en hule.

Kirkeflod 98 ligger tæt op ad et dejligt naturområde med nåleskov og lynghede og af og til kommer skovens beboere på besøg – både egern, hare, ræv og rådyr er hyppige gæster.

Masser af naturaktiviteter i det smukke skov- og klitlandskab

Blåbjerg Plantage er et stort område med masser af stisystemer og optimale betingelser til gå-, cykel- og rideture i naturen. Stranden er familievenlig med parkeringsmulighed lige bag klitterne. Om sommeren kan I hente rundstykker på campingpladsen, ellers er der rigtig gode indkøbsmuligheder i Nørre Nebel.

Nærheden til Ringkøbing fjord og Bork åbner op for mange fritidstilbud. Her er vikingehavn, legeland og masser af vandsportsaktiviteter.

 

Hus info 2022

Soverum: 3  
Grundareal: 1,140 m²  
Sovepladser: 6  
Indkøb: 3750 m  
Boligareal: 95 m²
Byggeår: 1978
Strand: 3000 m
Hunde: Ja, max 1Bestil huset nu på www.esmark.dk. Indtast husnummer 30293 i kvik søg boksen på forsiden.
 

Bestil huset nu på www.esmark.dk. Indtast husnummer 30293 i kvik søg boksen på forsiden.

16. 08. 2022