Esmark Feriehusudlejning
+45 69 15 96 11
post@esmark.dk
esmark.dk
esmark.de

Skiftedag: FredagHus 50069, Vejers Havvej 19 H, Vejers Strand

Dette charmerende, maritime rækkehus i Vejers Strand er et godt valg til den næste ferie ved Vesterhavet. Feriehuset har plads til op til 6 personer, og I kan også tage hunden med. Indretningen er lys og venlig med gode praktiske faciliteter. Den nærmeste indkøbsmulighed befinder sig kun 200 meter væk og ikke mindst: Kun få minutters kørsel bringer jer helt ind til Vejers Strands hyggelige centrum og smukke sandstrand.

Praktiske faciliteter, lyse omgivelser og indbydende ferieatmosfære i Vejers Strand

Med ferieadresse på Vejers Havvej 19 H får I alt, hvad I har brug for til at holde en afslappende ferie ved Vesterhavet. Rækkehusets 96 kvadratmeter er fordelt på to etager med i alt 3 soveværelser, badeværelse, entré og opholdsrum med stue, køkken og spiseafdeling samlet.

På første sal finder I 2 af feriehusets soveværelser – et med dobbeltseng og et med enkeltsenge. Det sidste dobbeltsoveværelse befinder sig på stueetagen sammen med badeværelset og det lyst og venligt indrettede opholdsrum.

Mens den lyse og venlige indretning sørger for en indbydende atmosfære, gør feriehusets praktiske faciliteter i form af opvaskemaskine, vaskemaskine og tørretumbler de huslige pligter dejligt overskuelige, så I ikke skal bruge for meget af jeres dyrebare ferietid på oprydning og opvask.

Nyd feriedagene på den afskærmede terrasse – tæt på indkøb, centrum og strand

Fra opholdsrummet kommer I ud på rækkehusets sydvendte terrasse, som er skærmet af på begge sider. Her kan I lægge benene op og tanke nye kræfter i den friske havluft, læse en spændende bog i liggestolene eller spise en hyggelig grillmiddag ved havebordet i aftensolen.

Den nærmeste indkøbsmulighed ligger blot 200 meter væk, så I hurtigt og nemt kan skaffe proviant til ferien, og kun få minutters kørsel bringer jer ind til Vejers Strands charmerende centrum og smukke sandstrand. Både store, små og firbenede feriegæster vil elske en tur til stranden, og efter en spadseretur langs vandet kan I snuppe en velfortjent softice i en af Vejers Strands små iscaféer.

Her kan I holde en dejlig ferie sammen med dem, I holder af, langt væk fra den travle hverdag!

Hus info 2022

Soverum: 3  
Grundareal: 0 m²  
Sovepladser: 6  
Indkøb: 200 m  
Boligareal: 96 m²
Byggeår: 2009
Strand: 1000 m
Hunde: Ja, max 1Bestil huset nu på www.esmark.dk. Indtast husnummer 50069 i kvik søg boksen på forsiden.
 

Bestil huset nu på www.esmark.dk. Indtast husnummer 50069 i kvik søg boksen på forsiden.

17. 01. 2022