Esmark Feriehusudlejning
+45 69 15 96 11
post@esmark.dk
esmark.dk
esmark.de

Skiftedag: SøndagHus i6890, Lodbergsvej 38 D1.4, Søndervig

I denne topmoderne ferielejlighed på Lodbergsvej 38 kan du holde ferie midt i den populære badeby Søndervig med kort afstand til både stranden og de mange aktiviteter i byen. Ferielejligheden er opført i 2020, og den er stilfuldt indrettet med lyse rum og moderne faciliteter.

Stilfuld indretning med lækre møbler

Ferielejligheden består af en stor, lækker stue, som er stilfuldt møbleret og ligger i forbindelse med et moderne køkken med alle de nødvendige faciliteter.

Der er to smagfulde soveværelser med en stor dobbeltseng i det ene og to enkeltsenge i det andet, så der er plads nok i ferielejligheden, uanset om du vil på en romantisk ferie med kæresten, eller du har et par børn med på ferien.

Badeværelset er topmoderne med masser af plads, en rigtig fin bruseniche og både vaskemaskine og tørretumbler.

Adgang til sydvendt balkon fra stuen

Fra stuen er der adgang til en sydvendt balkon, hvor du kan nyde solen det meste af dagen. Her kan du også nyde den hyggelige og livlige stemning, som kendetegner den populære badeby.

Du behøver heller ikke finde bilnøglerne frem, når du skal ud at handle, for ferielejligheden ligger blot 450 meter fra det store supermarked i Søndervig, ligesom byens butikker ligger i gåafstand til Lodbergsvej 38.

Du bor også tæt på den lækre badestrand i Søndervig, som tidligere er blevet kåret til den bedste i Danmark, og som er bemandet med livreddere om sommeren. Ferieligheden ligger bare 300 meter fra stranden.

Masser af aktiviteter hele året rundt

Søndervig er en levende ferieby, og der er mulighed for at holde en aktiv ferie hele året rundt.

Du kan fx tage familien med en tur i Beach Bowl, som er et af de største oplevelsescentre i Vestjylland. Her kan I bowle, spille tennis, dyrke fitness og meget andet.

Der er en hel stribe gode spisesteder og iscafeer i Søndervig, og du er tæt på det hele i denne perle af en ferielejlighed.

Hus info 2021

Soverum: 2  
Grundareal: 3,628 m²  
Sovepladser: 4  
Indkøb: 450 m  
Boligareal: 89 m²
Byggeår: 2020
Strand: 300 m
Husdyr: NejBestil huset nu på www.esmark.dk. Indtast husnummer i6890 i kvik søg boksen på forsiden.
 

Bestil huset nu på www.esmark.dk. Indtast husnummer i6890 i kvik søg boksen på forsiden.

22. 10. 2021