Esmark Feriehusudlejning
+45 69 15 96 11
post@esmark.dk
esmark.dk
esmark.de

Skiftedag: LørdagHus i6897, Lodbergsvej 38 D1.1, Søndervig

Denne femstjernede ferielejlighed i Søndervig ligger kun 5 minutters gang fra både centrum og Vesterhavet. Den moderne indretning rummer plads til 4 feriegæster, og med til lejligheden hører en lækker altan med udsigt ud over Søndervigs grønne marker og Ringkøbing Fjord.

Moderne og lys ferielejlighed til 4 personer med gode praktiske faciliteter

Den moderne ferielejlighed er opført i 2020 og byder på et lyst og moderne indre. Her får I 2 gode soveværelser med henholdsvis dobbeltseng og enkeltsenge – velegnet til den lille familie eller en romantisk ferie for to.

Køkkenet er udstyret med opvaskemaskine, og på badeværelset er der en praktisk vaskesøjle. Der er gulvvarme i hele ferielejligheden.

Egen altan med havemøbler, grill og udsigt ud over Søndervig

Fra stuen kommer I ud på ferielejlighedens altan. Herfra har I en fin udsigt ud over Søndervigs grønne marker, og I kan endda skimte Ringkøbing Fjord. Der er sørget for havemøbler, så I kan tage morgenkaffen med udenfor, og der er både parasol og grill, så I kan få det bedste ud af de solrige dage.

Bo i hjertet af Søndervig med mulighed for masser af variation på ferien

Lodbergsvej 38 D1.1 er den perfekte ferieadresse til jer, der gerne vil bo tæt på alting. Søndervigs bymidte ligger få minutters gang væk og byder på masser af variation for både store og små. Gå på opdagelse i de spændende forretninger eller spis frokost i solen på en af de lækre spisesteder. Hos det lokale bageri kan I hver dag hente nybagte rundstykker til morgenbordet.

Lejligheden ligger ved siden af Beach Bowl, hvor man for kun kr. 150,- pr. uge, kan få fri adgang til bowling, adventure golf, fitness, padel og tennis.

Kun 300 meter til stranden – et besøg værd hele året rundt

I kommer til at bo kun 300 meter fra stranden, som altid er et besøg værd, ligegyldigt vind og vejr. Om sommeren er det oplagt at tage en dukkert i de blå bølger, og i de blæsende efterårs- og vintermåneder er Vesterhavet et imponerende syn – og her kan I for alvor dufte den salte havluft.

Hus info 2022

Soverum: 2  
Grundareal: 3,628 m²  
Sovepladser: 4  
Indkøb: 450 m  
Boligareal: 89 m²
Byggeår: 2020
Strand: 300 m
Hunde: NejBestil huset nu på www.esmark.dk. Indtast husnummer i6897 i kvik søg boksen på forsiden.
 

Bestil huset nu på www.esmark.dk. Indtast husnummer i6897 i kvik søg boksen på forsiden.

14. 08. 2022