Esmark Feriehusudlejning
+45 69 15 96 11
post@esmark.dk
esmark.dk
esmark.de

Skiftedag: LørdagHus EE1014, Tingodden 299C, Årgab

Tæt på Hvide Sande i det populære feriehusområde Årgab og kun 100 meter fra Vesterhavet ligger dette fine og hyggelige feriehus med både indendørs pool, spa og sauna. Poolhuset er til 8 personer – perfekt til storfamilien eller 2 familier, der ønsker at holde ferie sammen.

Lys og hyggelig indretning – solen og naturen inviters indenfor

Centrum i feriehuset er det store og lyse opholdsrum, hvor der er en praktisk og veludrustet køkkenafdeling i den ene ende, bl.a. med 100 l. fryser, mikroovn og opvaskemaskine. Spisepladsen er i midten af rummet, og stueafdelingen er i den anden ende af rummet. Man kan hygge sig med familiespil eller slappe af med en god bog i sofaen foran den knitrende ild i brændeovnen. Her kan man overalt være en del af fællesskabet. 

De store vinduespartier mod syd i opholdsrummet inviterer solen indenfor, og man føler sig tæt på naturen.

Swimmingpool, spabad og sauna – og plads til leg

Fra stueafdelingen er der store glaspartier ind til poolafdelingen, så man på afstand kan holde øje med børnenes leg. Poolen og spaen er perfekt til en lidt køligere dag, eller efter en lang dag i naturen. Her kan der tilbringes mange timer med sjov og leg i vandet.

Saunaen finder I i forbindelse med det store badeværelse. Her kan man rigtig kan lade sig gennemvarme efter en spadseretur langs stranden. Det velindrettede badeværelse indeholder desuden vaskemaskine og tørretumbler, som måske især småbørnsfamilier vil sætte pris på.

I finder også en energibesparende varmepumpe i feriehuset.

Strandnær beliggenhed ved Årgab

Poolhuset på Tingodden 299C i Årgab ligger kun 100 meter fra den hvide sandstrand og de vilde bølger – lige inden for den yderste klitrække. Hyg jer med terrasselivet på den sydvestvendte terrasse, mens I nyder børnenes leg med gynger og sandkasse.

Senere kan I tilberede en lækker grillmiddag og nyde den i aftensolens skær, mens I planlægger morgendagens udflugter. I vil hele tiden have Vesterhavets blide brusen og salte duft i baggrunden – det virker afslappende, og man mærker rigtig naturen.

Solnedgang på stranden eller fra toppen af en klit

Tag aftenskaffen med til stranden og nyd den, mens I ser solen forsvinde i havet, eller sæt jer på toppen af en klit, mens I ser stjernerne komme frem på himlen. Mulighederne for afslapning og velvære er mange her ved Vesterhavet, som er lige uden for døren af jeres feriehus.

Årgab – surfers paradise

I Årgab finder I masser af muligheder for vandsportsaktiviteter. Besøg surfskolen og forsøg jer med surfing eller standup paddle. I kan også prøve kræfter med vandski på kabelbanen. Mulighederne er mange, og læreforholdene gode her ved Ringkøbing Fjord.

Hus info 2022

Soverum: 4  
Grundareal: 1,202 m²  
Sovepladser: 8  
Indkøb: 4000 m  
Boligareal: 117 m²
Byggeår: 2007
Strand: 100 m
Hunde: NejBestil huset nu på www.esmark.dk. Indtast husnummer EE1014 i kvik søg boksen på forsiden.
 

Bestil huset nu på www.esmark.dk. Indtast husnummer EE1014 i kvik søg boksen på forsiden.

5. 07. 2022