Esmark Feriehusudlejning
+45 69 15 96 11
post@esmark.dk
esmark.dk
esmark.de

Skiftedag: LørdagHus H5173, Opstrupsvej 33, Klegod

På Opstrupsvej 33 i Klegod ligger dette hyggelige, stråtækte sommerhus med plads til 6 personer og 2 hunde. Huset er veludstyret, så I skal ikke bekymre jer om at savne hverdagens små luksus. Midt i det vestjyske klitlandskab og med Vesterhavet mindre end en kilometer væk kan I nyde naturen dagen lang.

Lyst og velindrettet – opvaskemaskine, vaskemaskine og tørretumbler

Sommerhuset emmer af hygge og har en hjemlig atmosfære. Det lyse træloft giver en særlig varme til indretningen. Den behagelige varme er gulvvarmen i opholdsrummet også med til at sikre.
Huset er udstyret med en opvaskemaskine, vaskemaskine og en tørretumbler. De letter alle tre på de huslige pligter man ikke slipper for, når man er på ferie. Den kostbare ferietid kan I nu bruge på spille- og filmaftener ved brændeovnen i stedet.

Sommerhusets åbne indretning skaber ekstra hygge og det velintegrerede køkken med køkkenø gør det muligt for feriekokken at slå sig løs og samtidig tale med resten af familien.

Danske betalingskanaler

Huset har et lækkert fladskærms-tv, hvorpå I kan følge med i nyhederne, sporten og jeres yndlings realityserie. Der er adgang til både TV3, TV2 (herunder (Sport, News og Charlie). Også Kanal 4 og 5 er tilgængelige. 

To badeværelser med gulvvarme, sauna og spa

Sommerhuset er udstyret med 2 badeværelser og 6 sengepladser fordelt over 3 soveværelser. Begge badeværelser har gulvvarme og den ene af badeværelserne har sågar sit eget separate wellnessområde med spa og sauna. Planlæg en wellnessdag med ansigtsmasker, friske jordbær og noget koldt at drikke, så kan hverdagen bare komme an.

Stor afskærmet og lukket terrasse mod syd

Den afskærmede og lukkede terrasse er perfekt til børnefamilier og hundeejere. Med sikkerhed for, at ingen pludselig forsvinder fra grunden, kan man roligt slappe af. Mens du slapper af på liggestolen med en god bog, kan de små lege i sandkassen, som er placeret på terrassen.

Klegod er et smukt klit- og hedeområde, der tilbyder ren natur, gode vandre- og cykelstier samt en vidunderlig bred og spændende sandstrand i alle årets sæsoner. Med Lyngvig Fyr og Hvide Sande mod syd og Søndervig mod nord er der altid noget at opleve i nærheden.

Hus info 2022

Soverum: 3  
Grundareal: 2,492 m²  
Sovepladser: 6  
Indkøb: 6000 m  
Boligareal: 112 m²
Byggeår: 1999
Strand: 900 m
Hunde: Ja, max 2Bestil huset nu på www.esmark.dk. Indtast husnummer H5173 i kvik søg boksen på forsiden.
 

Bestil huset nu på www.esmark.dk. Indtast husnummer H5173 i kvik søg boksen på forsiden.

16. 08. 2022