Esmark Feriehusudlejning
+45 69 15 96 11
post@esmark.dk
esmark.dk
esmark.de

Skiftedag: SøndagHus i6905, Lodbergsvej 38C, Søndervig

I hjertet af Søndervig venter denne velindrettet 5-stjernede lejlighed. Her er plads til, at I kan holde ferie sammen 4 personer og jeres hund er også velkommen! Ideelt her er, at jeres balkon er overdækket og lukket, og at lejligheden ligger i stueplan. En privat parkeringsplads står også til jeres rådighed.

Den nordiske natur flytter ind – kvalitet og komfort i højsæde

Lejligheden på Lodbergsvej 38 C har et godt og rummeligt opholdsrum, hvor naturen er flyttet ind i indretningen. Mange naturelementer og farver skaber de perfekte rammer for jeres ferie i den vestjyske natur, midt imellem hav og fjord. Det store vinduesparti skaber et naturligt lysindfald, som komplementerer de naturlige farver, som er brugt i indretning. Da balkonen er lukket og afskærmet, går det ikke udover jeres privatsfære og skal I blot nyde solstrålerne der skinner ind.

Køkkenet er veludstyret og har masser af skabsplads. Det er udstyret med både kapsel-kaffemaskine, mikrobølgeovn, opvaskemaskine og en separat frysedel i køleskabet på 80 l. God plads til, at I i fællesskab kan nyde jeres ferie sammen.
Lejlighedens 2 soveværelser er, ligesom resten af lejligheden, udstyret med gulvvarme og har henholdsvis en dobbeltseng og to enkeltsenge. Naturen spiller også her en stor rolle og giver en særlig ro og charme til værelserne.
Badeværelset har alt, hvad I skal bruge i form af en bruseniche, en stor håndvask med god skabsplads og både en vaskemaskine og tørretumbler.

Balkon mod syd med fjordkig – kun 300m til strand og 450m til indkøb

Jeres private balkon er overdækket og afskærmet, som gør, at den kan nydes på mange af årets dage. En grill er der naturligvis også, så I kan sidde sammen og slutte dagen af på ægte ferie-manér.

Den storslåede 27-hullers Holmsland Klit golfbane ligger kun små 2 kilometer væk.
For at finde hen til den kilometerlange sandstrand, skal I blot følge stierne mellem sommerhusene eller gå ned ad Badevej, hvor der er en brolagt vej til stranden. En softice kan I hente på vejen, så I kan nyde den på jeres gåtur med tæerne i sandet.

Hus info 2022

Soverum: 2  
Grundareal: 3,628 m²  
Sovepladser: 4  
Indkøb: 450 m  
Boligareal: 89 m²
Byggeår: 2020
Strand: 300 m
Hunde: Ja, max 1Bestil huset nu på www.esmark.dk. Indtast husnummer i6905 i kvik søg boksen på forsiden.
 

Bestil huset nu på www.esmark.dk. Indtast husnummer i6905 i kvik søg boksen på forsiden.

17. 08. 2022