Esmark Feriehusudlejning
+45 69 15 96 11
post@esmark.dk
esmark.dk
esmark.de

Skiftedag: FredagHus i6909, Badevej 20 E4, Søndervig

På Badevej 20 E 4 finder I denne skønne, moderniserede ferielejlighed. Den attraktive beliggenhed kun få minutters gang fra stranden og 250 meter fra Søndervigs centrum giver mulighed for en aktiv ferie med masser af strandbesøg og shopping. Feriehuset er lyst og venligt indrettet med blandt andet sauna og spabad, hvor der er plads til ekstra selvforkælelse – perfekt til en lille familie eller par, der gerne vil nyde en dejlig ferie ved Vesterhavet sammen. Hundene er også hjerteligt velkomne!

Fantastisk beliggenhed med strand og shopping inden for rækkevidde 

Fra stuen er der to udgange til den afskærmede terrasse med udsyn til Søndervigs skønne klitlandskab. Havemøbler, liggestole og grill står klar til at gøre de varme sommerdage endnu bedre med solbadning og hyggelige grillaftener. En markise giver mulighed for overdækning.

Vil I gerne bo centralt – og strandnært –, så er beliggenheden på Badevej helt perfekt til jer. Få minutters gang fra ferielejligheden ligger Søndervigs centrum med sine mange spændende forretninger, spisesteder og aktivitetsmuligheder. Her kan I både tage på shopping, spise god mad eller lækker softice og bowle i aktivitetscentret Beach Bowl. 

Det brusende Vesterhav og den kilometerlange sandstrand befinder sig kun få minutters gang væk fra ferieadressen, og her er også en direkte strandopgang, hvor både store og små kan følge med. 

Når det vestjyske vejr viser sig fra sin barske side, kan I skrue op for hyggen inden for feriehusets fire vægge med en varm kop kaffe, en god bog og den knitrende brændeovn, der varmer i baggrunden. 

Moderniseret ferielejlighed – afslappende atmosfære, spabad og sauna 

Den charmerende ferielejlighed på to etager er oplagt til familien eller parret, der gerne vil bo tæt på alting. Ferieboligen er blevet renoveret i 2019, og den venlige indretning med skønne lyse farver skaber en afslappende atmosfære i hele feriehuset, mens brændeovnen tilfører endnu mere hyggelig stemning og dejlig varme på de kolde feriedage. 

I stueplan findes køkkenet, som ligger i åben forbindelse med spiseplads og stue – feriehusets centrale rum, som bringer hele familien sammen. Dertil kommer det store badeværelse med sauna og spabad samt et gæstetoilet, begge med gulvvarme. Her kan I nyde godt af lidt ekstra wellness efter en lang spadseretur i den friske havluft. 

På første sal ligger soveværelserne i form af to soverum; det ene med dobbeltsenge, det andet med to enkelt senge. Der er både opvaskemaskine, vaskemaskine og tørretumbler i ferieboligen. 

Stabil internetforbindelse, smart tv med Netflix og privat parkeringsplads

Har I brug for at holde kontakt med dem derhjemme, kan I roligt medbringe både computere og iPads. I feriehuset findes en god og stabil internetforbindelse, så I kan tjekke dagens nyheder og sende feriebilleder hjem. Har I derimod lyst til at hygge med film, er smart tv’et udstyret med Netflix til fri afbenyttelse.

Der hører en privat parkeringsplads med til ferieadressen.

Hus info 2022

Soverum: 2  
Grundareal: 120 m²  
Sovepladser: 4  
Indkøb: 250 m  
Boligareal: 90 m²
Byggeår: 2002
Strand: 230 m
Hunde: Ja, max 2Bestil huset nu på www.esmark.dk. Indtast husnummer i6909 i kvik søg boksen på forsiden.
 

Bestil huset nu på www.esmark.dk. Indtast husnummer i6909 i kvik søg boksen på forsiden.

16. 08. 2022