Esmark Feriehusudlejning
+45 69 15 96 11
post@esmark.dk
esmark.dk
esmark.de

Skiftedag: LørdagHus i6767, Hvidbjergvej 105, Søndervig

Dette lækre poolhus med sauna og standvandsspa har gennemgået en omfattende renovering i 2020. Huset ligger kun 350 meter fra stranden og er smagfuldt indrettet med fokus på kvalitet, hygge og plads til hele familien. Den fine aktivitetsafdeling ved stue-området er meget børnevenlig og har både en dartskive, bordfodbold og et airhockeybord. Desuden råder sommerhuset også over et legetårn med gynge til børnene, så de har rig mulighed for at få brændt krudt af. Der er ikke gået på kompromis med noget på Hvidbjergvej 105

180 kvadratmeter til 8 personer og 1 hund – god beliggenhed

Det yderst smagfulde og kvalitetsudstyrede sommerhus er placeret for enden af en stikvej, midt i klitlandskabet ved Søndervig. Med plads til 8 personer er huset perfekt til to familier eller flere venner. De 4 soveværelser såvel som de to badeværelser skaber ideelle rammer for jer. Badeværelset i poolrummet er delt op i et gæstetoilet og en separat bruserum med lækre massagedyser.

Den i 2020 tilbyggede længe til huset rummer det store og lyse opholdsrum. Det åbne samtalekøkken er veludstyret og står klar til, at feriekokken kan slå sig løs. Opvasken klares naturligvis af opvaskemaskinen. I åben forbindelse til køkkenet finder I spise- og stueområdet med lækker brændeovn. De store ovenlysvinduer sørger for masser af naturligt dagslys og gennem terrassedørene kommer I ud på husets brolagte og afskærmede terrasse med egen grill.

Skillevæggen i stuen sætter den i åben forbindelse til aktivitetsafdelingen af huset. Her er der plads til, at børn og barnlige sjæle kan lege og spille mod hinanden i dart, bordfodbold og airhockey.

Poolrum med sauna og spa med guldmosaik

Børnene har bestemt altid ønsket sig en ferie i et hus med sin helt egen pool – denne del er klaret. Mens de er ustoppelige i deres leg i vandet, foretrækker I måske at slappe af i en dejlig varm sauna? Eller hvad med husets eksklusive, med mosaik belagte, spa? Her er plads til, at alle familiemedlemmer kan slappe af fra hverdagens stress og jag og genoplade batterierne.

Mellem hav og fjord – Søndervig lige om hjørnet

Midt mellem Ringkøbing Fjord og Vesterhavet ligger sommerhuset i det skønne klitlandskab.  Her er masser af plads og gode muligheder for gå- og cykelture i området. Den kilometerlange sandstrand er kun 350 meter væk og en 20 minutters gåtur tager jer til centrum af Søndervig.
Badebyen Søndervig byder på gode hyggelige shopping- og indkøbsmuligheder samt gode aktiviteter. Kig især forbi ved BeachBowl, hvor der er mulighed for både bowling, fitness, tennis, minigolf og segway.

Hus info 2022

Soverum: 4  
Grundareal: 1,314 m²  
Sovepladser: 8  
Indkøb: 800 m  
Boligareal: 180 m²
Byggeår: 1988
Strand: 350 m
Hunde: Ja, max 1Bestil huset nu på www.esmark.dk. Indtast husnummer i6767 i kvik søg boksen på forsiden.
 

Bestil huset nu på www.esmark.dk. Indtast husnummer i6767 i kvik søg boksen på forsiden.

6. 07. 2022