Esmark Feriehusudlejning
+45 69 15 96 11
post@esmark.dk
esmark.dk
esmark.de

Skiftedag: FredagHus 30240, Hans Hansensvej 4, Houstrup

Når både afslapning og sjov står på feriens ønskelisten, så er dette fine sommerhus på Hans Hansensvej 4 det helt rigtige valg. Træsommerhuset er i 2020 blevet gennemgående renoveret med blant andet et nyt køkken og bad. Huset er smukt indrettet og det ligger på en dejlig naturgrund. Med en hyggelig udestue, en skøn terrasse og gynger til de mindste er sommerhuset det idelle feriedomicil for både store og små.

Lyst og smukt indrettet – ideel til hygge i alt slags vejr

Lige meget årstiden byder huset på det perfekte opholdssted. Her kan I lade batterierne op i alt slags vejr. Når solen skinner kan I nyde maden sammen helt ugeneret på husets afskærmede terrasse. Her står både liggestole, et hyggeligt lounge sæt, havemøbler og en grill klar til jer. Mens de voksne slapper af, kan børnene lege på gyngen. Feriehuset må rumme op til 6 personer, så det er perfekt til en familie, som gerne vil holde en hyggelig ferie sammen ved Vestkysten.

Hygge og afslapning med sauna og brændeovn

Der er tre soveværelse med gode skabsrum. I to af værelserne har I dobbeltsenge, det tredje værelse er indrettet med en enkeltseng samt en køjeseng. Dertil er der en alkove i alrummet, som egner sig til læsehygge eller en lille “morfar” efter frokosten. I badeværelset står både vaskemaskine og tørretumbler til jeres rådighed og herfra er der også tilgang til husets sauna.

I huset er der masser af plads til familiehygge. Står fælles madlavning på dagsorden, så danner det godt udstyret køkken gode rammer. Her står bl.a. en opvaskemaskine og et kombineret køleskab med fryser til rådighed. Det hjemmelavede måltid kan bagefter nydes ved det store spisebord, hvor der også kan spilles kort bagefter. Den hyggelige sofagruppe ved siden af brændeovnen giver gode muligheder for film og hygge.

I huset er installeret en energibesparende luft-til-luft varmepumpe.

Udestuen som noget særligt

Har I brug for lidt ro eller en time for jer selv med en god bog, er husets udestue indbydende. Her står kurvefletstole samt bord til fri benyttelse. Med dette skønne sommerhus i Houstrup kommer hyggen i centrum.

Lejes ikke ud til ungdomsgrupper.

Hus info 2020

Soverum: 3  
Grundareal: 1,200 m²  
Sovepladser: 6  
Indkøb: 1000 m  
Boligareal: 84 m²
Byggeår: 1985
Strand: 3500 m
Husdyr: Nej

Gratis ydelser 2020


- Gratis vinduesvask
- Gratis vandforbrug
- Gratis internetBestil huset nu på www.esmark.dk. Indtast husnummer 30240 i kvik søg boksen på forsiden.
 

Bestil huset nu på www.esmark.dk. Indtast husnummer 30240 i kvik søg boksen på forsiden.

28. 10. 2020