Esmark Feriehusudlejning
+45 69 15 96 11
post@esmark.dk
esmark.dk
esmark.de

Skiftedag: SøndagHus i6954, Nordsøvej 346, Søndervig

Drømmer I om en luksuriøs sommerhusferie i det vestjyske klitlandskab – så tæt på havet, at I kan høre bølgebrus fra terrassen? Så er dette femstjernede feriehus på Nordsøvej 346 bestemt værd at se nærmere på! De totalrenoverede omgivelser byder blandt andet på en sauna, en hems med altan og havudsigt samt et vildmarksbad og udebruser på terrassen. Beliggenheden er helt fantastisk, på en stor naturgrund i første klitrække i Søndervig, kun 200 meter fra Vesterhavet.

Totalrenoveret sommerhus med velafstemt indretning og brændeovn

Det femstjernede sommerhus i Søndervig rummer plads til op til 6 gæster og er den helt ideelle feriedestination for familien eller vennerne, der sætter pris på kvalitet og wellness.

Sommerhuset har i 2020 gennemgået en totalrenovering og fremstår lyst og åbent med store vinduespartier, der inviterer den omkringliggende natur indenfor. Det velafstemte indre byder på den perfekte kombination af moderne indretning og hyggelig sommerhusstil – selvfølgelig med brændeovn.

Luksusferie ved vandet med sauna, stort vildmarksbad og altan med havudsigt

Rammerne er i den grad sat for en luksusferie ved vandet. På det ene af sommerhusets 2 badeværelser er der indgang til egen sauna, og på terrassen står et stort vildmarksbad, der har plads til alle gæster på én gang.

Indenfor finder I en hems med udgang til en altan. Herfra har I ikke kun en fantastisk udsigt ud over det uberørte klitlandskab; I har også havkig!

Fantastisk beliggenhed i første klitrække, et stenkast fra nærmeste strandopgang

I får en helt fantastisk beliggenhed i første klitrække i Søndervig. Fra terrassen kan I nyde de naturskønne omgivelser, mens I daser i liggestolene eller samles rundt om havebordet til en lækker frokost i solen. Der står selvfølgelig også en grill til rådighed.

Vesterhavet ligger blot 200 meter væk, og der er kun et stenkast til nærmeste strandopgang. Efter en tur ved vandet kan I skylle fødderne rene for sand under udendørsbruseren på terrassen – som har både koldt og varmt vand.

Søndervig – en ferieby med masser af aktiviteter og muligheder

I Søndervig finder I aktiviteter for alle aldre og interesser. Her kan I tage på shoppetur, spise god mad og købe lækre is. Fritidscentret Beach Bowl byder på alt fra bowling til guidede segwayture gennem Søndervig, og fra maj til november kan I betragte de imponerende sandskulpturer, når den årlige Sandskulpturfestival afholdes.

Hus info 2022

Soverum: 3  
Grundareal: 3,426 m²  
Sovepladser: 6  
Indkøb: 1300 m  
Boligareal: 107 m²
Byggeår: 1920
Strand: 200 m
Hunde: NejBestil huset nu på www.esmark.dk. Indtast husnummer i6954 i kvik søg boksen på forsiden.
 

Bestil huset nu på www.esmark.dk. Indtast husnummer i6954 i kvik søg boksen på forsiden.

6. 07. 2022