Esmark Feriehusudlejning
+45 69 15 96 11
post@esmark.dk
esmark.dk
esmark.de

Skiftedag: FredagHus EE1053, Tingodden 201, Årgab

Saml vennerne og tag på en lækker ferie i dette femstjernede sommerhus i Årgab. I sommerhuset, der har både en stor terrasse, en lækker sauna og en stemningsspredende brændeovn, er der plads til 8 personer og 1 hund. Elbilen kan I lade op ved sommerhusets lademulighed.

Moderne og lys indretning med sauna og brændeovn

Fra det øjeblik I træder ind i sommerhuset på Tingodden 201, vil I føle jer godt tilpas i den moderne indretning, de lækre møbler og det skønne lysindfald, der tilsammen skaber en indbydende atmosfære.

I sommerhuset, der er bygget i 2020, mangler I ikke noget. Her har I både opvaskemaskine, vaskemaskine og tørretumbler, der giver jer mere tid til at nyde ferien sammen og ikke bruge den kostbare ferietid på opvask og tøjvask.

Hop i køkkenet og tilbered en lækker middag, som I kan nyde ved spisebordet efterfulgt af en spilaften med diverse sjove bræt- og kortspil eller en filmaften i sofaen med gode film. For ekstra hyggelig stemning, kan I tænde op i brændeovnen.

Foruden opholdsrummet er der i alt 3 soveværelser, 1 hems og 2 badeværelser med gulvvarme på sommerhusets 120 kvadratmeter. En lækker sauna finder I på et af badeværelserne, hvor I kan sætte jer ind, når I har brug for lidt ekstra afslapning eller trænger til at blive varmet godt igennem efter en tur i havet. 

Kort gåtur til Vesterhavet

En stor lækker terrasse med havemøbler, liggestole og grill omgiver det skønne sommerhus. Fra slutningen af marts 2021 – bliver terrassen også aflukket, så i trygt kan lukke både børn og hunden ud.

På de varme sommerdage er der ikke noget bedre end en dukkert i det forfriskende Vesterhav. Turen til stranden er kun 250 meter lang, og det tager ikke mange minutter før I står på stranden, hvor I kan hoppe en tur i vandet eller nyde lange gåture.

Oplev Hvide Sande

Når I er i Årgab, skal I også en tur forbi Hvide Sande, der ligger nord for Årgab. I Hvide Sande finder I masser af indkøbsmuligheder i byens supermarkeder, hyggelige butikker at shoppe i og lækre restauranter, hvor I kan få jer en lækker frokost eller aftensmad. Gå en tur på havnen, hvor der er masser af flotte både, og hvis I er heldige, ser I måske en sæl titte op af vandet. 

Lademuligheden for el bilen er et CEE kombistik (kraftstik), medbring eget ladekabel.

Hus info 2022

Soverum: 3  
Grundareal: 2,191 m²  
Sovepladser: 6  
Indkøb: 5000 m  
Boligareal: 120 m²
Byggeår: 2020
Strand: 250 m
Hunde: Ja, max 1Bestil huset nu på www.esmark.dk. Indtast husnummer EE1053 i kvik søg boksen på forsiden.
 

Bestil huset nu på www.esmark.dk. Indtast husnummer EE1053 i kvik søg boksen på forsiden.

14. 08. 2022