Esmark Feriehusudlejning
+45 69 15 96 11
post@esmark.dk
esmark.dk
esmark.de

Skiftedag: LørdagHus DD1054, Baunebjergvej 16, Haurvig

Feriehuset i Haurvig er oplagt til den lille familie eller vennepar, der elsker sommerhusstemning på en plet, hvor der er plads til privatliv. Her kan du sætte tempoet ned og nyde den skønne natur fra husets dejlige terrasser eller vælge aktive dage med vandring eller cykling på stierne i klitterne.

Charmerende stue med brændeovn og varmepumpe

Det første du møder, når du kommer til huset, er en dejlig delvist overdækket og afskærmet træterrasse – det ideelle sted til morgenkaffen. Terrassen ligger med indgang til køkken/alrummet, og når du herfra træder ind i huset, bliver du mødt af en hyggelig stemning fra det lyse rum med de flotte gulve og loft til kip med synlige bjælker.

Feriehuset på Baunebjergvej 16 er renoveret i 2019. Møblerne i køkken/alrummet er fint afstemt til husets stil og for enden af rummet er brændeovnen placeret, så du her kan slappe af i den charmerende stue til brændeovnens knitrende lyd og varme. Rummet inviterer til samvær og kvalitetstid, og varmepumpen sørger for behagelig temperatur året rundt.

Skønne terrasser til al slags vejr

Med udgang fra opholdsstuen finder du den store overdækkede træterrasse. En stor del af året er det muligt at spise her, da et stort vinduesparti giver læ for vind og regn, så du i ro og mag kan nyde dit måltid midt i den skønne natur. Det er også her, at du finder en mindre flisebelagt solterrasse.
Når det er tid at gå til ro efter en dejlig dag ved Vesterhavet, der ikke ligger mere end en rask gåtur på bare 750 meter fra huset, står sengene klar i de 2 hyggelige soveværelser med henholdsvis dobbeltseng og 2 enkeltsenge.

Området Haurvig – skøn natur og central beliggenhed

Området i Haurvig omkring Baunebjergvej indbyder til cykel- og gåture i de naturskønne omgivelser. Foretrækker I en tur på hesteryg er der også rig mulighed for det, da Ridecenter Vinterlejegaard ligger her og blandt andet tilbyder strandridning ved Vesterhavet.
Fra Haurvig er der ikke mere end 10 minutters kørsel til den hyggelig by Hvide Sande, der byder på et rigt forretningsliv med flere forskellige og spændende restauranter – helt klart et besøg værd.

Hus info 2022

Soverum: 2  
Grundareal: 1,346 m²  
Sovepladser: 4  
Indkøb: 7000 m  
Boligareal: 71 m²
Byggeår: 1971
Strand: 750 m
Hunde: NejBestil huset nu på www.esmark.dk. Indtast husnummer DD1054 i kvik søg boksen på forsiden.
 

Bestil huset nu på www.esmark.dk. Indtast husnummer DD1054 i kvik søg boksen på forsiden.

11. 08. 2022