Esmark Feriehusudlejning
+45 69 15 96 11
post@esmark.dk
esmark.dk
esmark.de

Skiftedag: FredagHus ii1005, Lodbergsvej 38M, Søndervig

Med i alt 6 personer kan I nyde jeres ferie i denne skønne ferielejlighed på Lodbergsvej 38 M. Lejligheden ligger på stueplan og er moderne indrettet med fokus på kvalitet og nordisk hygge. En kort gåtur fører jer til de nærmeste butikker, bageren, badeland og golfbane, samt det skønne brusende Vesterhav. Derudover er familiens hund også velkomne!

Moderne indretning med øje for detaljer og hygge

Ferielejligheden på Lodbergsvej stråler jer i møde! Der er et stort naturligt lysindfald og lejligheden er yderst velindrettet med plads til alle i sofaen til en god film, eller ved spisebordet til en aften med brætspil.

Det store og åbne opholdsrum, hvor stuen står i åben forbindelse til køkkenet former lejlighedens hjerte. Det er her alle kan samles og samtidig lave noget hver for sig på de rolige aftener. Feriekokkene har rig mulighed for at slå sig løs i det veludstyrede køkken og afprøve forskellige retter. Hvad med en lækker fiskeret med friskfanget fisk fra Hvide Sande?

Er der alligevel noget arbejde, der ikke kan vente til du kommer hjem igen, er lejligheden også indrettet efter det. Den er nemlig udstyret med hurtig fibernet forbindelse og et skrivebord, så du har et fast arbejdshjørne og hurtigt kan komme tilbage til feriehyggen igen.

Ferieboligens 6 sovepladser er fordelt over et værelse med dobbeltseng, et værelse med to enkeltsenge og en sovesofa i stuen. Derudover er der et moder og rummeligt badeværelse med gulvvarme, bruseniche, vaskemaskine og tørretumbler.

Terrasse og kun få hundrede meter til strand og byliv

Lejlighedens placering midt i Søndervig gør, at der kun er få hundrede meter til de mange butikker, bageren og supermarkedet.

Efter dejlig lille morgengåtur kan I nyde rundstykkerne og morgenbrødet på jeres egen balkon. Er vejret ekstra godt i dag? Så er der kun 300 meter til Vesterhavet og den brede, kilometerlange sandstrand. Med jeres hund er der plads til mange spontane gåture på jeres ferie i det vestjyske.

Hus info 2022

Soverum: 2  
Grundareal: 3,628 m²  
Sovepladser: 6  
Indkøb: 450 m  
Boligareal: 87 m²
Byggeår: 2020
Strand: 300 m
Hunde: Ja, max 3Bestil huset nu på www.esmark.dk. Indtast husnummer ii1005 i kvik søg boksen på forsiden.
 

Bestil huset nu på www.esmark.dk. Indtast husnummer ii1005 i kvik søg boksen på forsiden.

6. 07. 2022